MAC x Chris Chang

av Malin
1 kommentar 6 visningar

”Kinas mest excentriska modedesiger sätter en poetisk, färgstark twist på sin moderna MAC-kollektion. Förvänta dig ett livligt kalejdoskop av intensiva färger inspirerade av den antika kinesiska konstformen Kunqu. Surrealistiska nyanser av läppstift, Cream Colour Base och ögonskugga, och en unikt designad förpackning med hennes dramatiska känsla för mönster och färger.”

mac cosmetics x chris changMAC x Chris Chang Lipstick – DDDevilish (matte), 205 SEK

Definierar läpparna med fyllig färg och glans. Fem intensiva nyanser i Lustre eller Matte. Produkten som har gjort MAC berömt. Förpackade i unika askar med hennes dramatiska känsla för mönster och färger. DDDevilish är en knallig pastellrosa nyans som är en perfekt sommarnyans. MAC x Chris Chang Lipstick kommer också i färgerna Gold XIXI (gul), Cloud Gait (turkos), Plum Princess (lavendel) och Vermillion Vee (röd).

mac cosmetics x chris chang

mac cosmetics x chris changMAC x Chris Chang Eye Shadow – Electric Mandarin (matte), 185 SEK

Pigmentrik puderögonskugga. Lätt att applicera och blanda ut jämnt. Använd blöt eller torr. Finns i Matte finish. Förpackade i unika askar med hennes dramatiska känsla för mönster och färger. Electric Mandarine är en nedtonad neonorange, inte helt matt – utan ger mer en satinfinish på huden. MAC x Chris Chang Eye Shadow kommer också i färgerna Royal Woo (gul), Pale Pipa (turkos), Mu Mu Bloom (rosa)

mac cosmetics x chris changDDDevilish / Electric Mandarin

.

I kollektionen ingår också:

.

Fluidline, 185 SEK
– Blacktrack (svart)

Cream Colour Base, 205 SEK
– Peony Pavilion (rosa)
– Rich Coral (orange)
– Sock-It Xiqu (dammig lavendel)

Prep + Prime Transparent Finishing Powder Pressed, 225 SEK

mac cosmetics x chris changEn kollektion i min smak! Går man på maccosmetics.se och kikar på de andra nyanserna och produkterna i kollektionen ser man verkligen hur bra denna passar mig. Och hur fina är inte förpackningarna? Supercoolt mönster. I like it! Lite synd dock att en del av produkterna redan är slut på hemsidan för er som inte bor i storstäderna…

Vad tycker du? Är denna kollektion något för dig?

.

MAC x Chris Chang lanseras på onsdag 8/6 och finns att köpa på bl a. Åhléns City STHLM och NK.

.

produktprover

1 kommentar
0

1 kommentar

Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 6 juni, 2016 - 22:53

Ögonskuggan är otroligt fin verkligen! 😀

Svara

Skriv en kommentar

6 − 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy