Busenkel krämskulptering med L’Oréal Infallible Sculpt

av Malin
101 visningar

Förra veckan lanserade L’Oréal två kit med kräm-contourprodukter, Infallible Sculpt. En produkt med två olika nyanser för att kunna skulptera ansiktet med ljust och mörkt. Infallible Sculpt har en formula med 40% gelkonsistens för att produkten ska bli lättarbetad. Kommer i två olika nyanser; 01 Light/Medium och 03 Medium/Dark.

loreal infallible sculpt
loreal infallible sculpt

Dosan kommer med en relativt stor spegel, men också med instruktioner hur man kan använda produkterna – den visar dessutom hur du kan skulptera ansiktet för att framhäva just dina drag beroende på vilken ansiktsform du har.

loreal infallible sculpt
01 Light/Medium och 03 Medium/Dark
loreal infallible sculpt
Före, endast BB Cream / krämskulptering med Infallible Sculpt / Efter

1. Jag började med att applicera den ljusa nyansen i pannan, näsryggen, under ögonen och ner på kinderna, på käkbenen och hakan. Detta med en beautyblender micro.mini.

2. Sedan applicerade jag den mörka nyansen runt hårfästet, tinningarna, i kindskuggan, längs näsan och under käkben.

3. Till sist blandar jag ut allting med en stor beautyblender.

Jag vill oftast inte ha så markant resultat, men jag gillar hur så lite kan göra så mycket!

loreal infallible sculpt

Jag har testat en del krämprodukter för skulptering av ansiktet, men jag tycker att det är så svårt! Jag har svårt för konsistensen på många produkter eftersom de känns så feta och glatta, men Infallible Sculpt imponerar faktiskt på mig i appliceringen. Den glider på lätt och är enkel att blanda ut. Vill du få ett extra snyggt resultat bör du använda ett fint och bra puder att sätta produkten med.

Det jag också gillar med produkten är att den inte känns lika tung och kladdig i ansiktet, utan det är som att den lite smälter in i huden. Nu har jag bara testat 01 Light/Medium och tyckte att nyanserna var bra för mig. Båda nyanserna drar mer åt det kalla hållet i undertonerna.

Vad tror du om produkten? Är du sugen på att testa den?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy