Nyheter från IDUN Minerals

av Malin
410 visningar

IDUN Minerals har lanserat nyheter. Pressade produkter för ansiktet och en ny borste. Och som vanligt briljerar IDUN med sina vackra produktförpackningar med konst från Patrizia Gucci. Let’s look at the news!

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush
idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Pressat puder – Ljuvlig, 265 SEK

Pressat puder som används för att fixera makeupen, efter foundation. Består av pressade, högrenade mineraler. Ger sammetslen yta och lätt nedmattande effekt. Den smidiga förpackningen med spegel gör den perfekt att ha med i väskan för touch-ups under dagen. Passar alla hudtyper, även känslig hy. Kommer i färgerna Tuva, Ljuvlig, Vacker och Underbar.

– Ljuvlig är en ljus, neutral ton
– Vacker är en ljus, varm ton
– Underbar är en medium, varm ton

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush
idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Pressad bronzer – Midnattssol, 265 SEK

Midnattssol är en pressad bronzer i IDUN Minerals sortiment. Ger lyster och består av högrenade mineraler. Kan användas för att skulptera eller ge en solkysst look. Midnattssol har utvecklats med hänsyn till alla hudtyper och lämpar sig särskilt bra för en känslig hy. Kommer i färgerna Sommardröm och Midnattssol.

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush
idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Pressat rouge – Åkerbär, 265 SEK

Åkerbär är ett pressat rouge i IDUN Minerals sortiment. Ger intensiv och fräsch färg till ansiktet. Applicera på äppelkinden tills önskat resultat uppnåtts. Kommer i färgerna Åkerbär, Tranbär, Havtorn, Smultron och Hallon.

– Åkerbär är en korall-nyans
Tranbär är en ljusrosa nyans

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush
idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Pressat puder (highlighter) – Tilda, 265 SEK

Tilda är ett pressat puder som ger lyster och fin finish. Används som ett sista steg i ansiktsmakeupen. Tilda ersätter det lösa pudret Tyra och kommer fungera som komplement till övriga puder.

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush
idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Face Definer Brush, 129 SEK

Face definer brush är en ansiktsborste med många funktioner. Kan användas till highlighter, för att punktapplicera eller för att ta bort överflödig produkt. Tillverkad i finaste syntet, taklon. Lanseras pga. efterfrågan från konsumenter och för att utöka borstsortimentet.

Nytt i borstsortimentet är också Stippling Brush (149 SEK) som både kan användas till flytande och torra ansiktsprodukter.

idun minerals nyheter news 2016 bronzer highlighter powder blush brush

Jag gillar 99% av IDUNs produkter och dessa är verkligen några av dem! Alla pressade produkter är jättefina och känns som sammet. Åkerbär-rouget är en superfin ljus korallnyans med lite satinfinish, både bronzern och highlightern ger ett så fint glow och pudret Ljuvlig är en perfekt nyans för mig, samt ger en naturligt matt finish. Alltså, nu glömde jag att swatcha produkterna.. men jag lovar att det kommer en sminkning med produkterna så får ni se hur de ser ut i mitt face! Borsten känns som perfekt storlek och mjuk för att applicera highlighter.

Har du spanat in någon av IDUNs sommarnyheter?

IDUN Minerals finns att köpa på idunminerals.se eller på apotek.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy