Baby Lips Moisturizing Lip Gloss

av Malin
41 visningar

Baby Lips, nu även i läppglansform! 7 läppglans (ett av mina försvann innan fotograferingen, säkerligen under soffan eller dylikt) i tre olika finish; Shimmer, creamy & jelly. Läppglansen ska återfukta i upp till 4 timmar och ska lämna läpparna glansiga utan att klibba.

baby lips moisurizing lip gloss
Wink of pink, Fuchsia flicker, Pink-a-boo, Taupe with me, Life’s a peach, Pink pizzaz
(Fab fuchsia är alltså inte med på bild)
baby lips moisurizing lip gloss
Wink of pink, Fuchsia flicker, Pink-a-boo, Taupe with me, Life’s a peach, Pink pizzaz
(Fab fuchsia är alltså inte med på bild)
baby lips moisurizing lip gloss

På senare år har jag haft lite svårt för läppglans. Alltså det är fint, men jag tycker att det är rätt opraktiskt. Men jag förstår ju att målgruppen för Baby Lips är för lite yngre tjejer – förpackningarna är barnsliga och känns billiga. Jag känner en viss skillnad på de tre olika finishes som de kommer i. Lite natuligt känns de skimriga mest på läpparna eftersom de innehåller glitterpartiklar, den krämiga finishen är väldigt krämig och de med jellyfinish känns mer “jelliga” om man nu får uttrycka sig så. Så för mig är det inget fel på formulan. Glossen är skira och ger bara en liten hint av färg.

Det som är jobbigt är att doften är väldigt stark av någon form av godis, typ hallon- & lakritsskallar. Uhhää! Kombinationen av hallon/lakrits är för mig avskyvärd, i allt. Hade de kommit utan doft, eller en doft som kunde passa fler skulle jag kunnat använda dem till vardags. Men tyvärr känner jag mig för gammal för att använda såna här godisgloss.

Har du testat något eller några av dessa? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy