Calvin Klein CK2 EdT

av Malin
62 visningar

Har ni någon gång testat en unisexdoft? Jag trodde att jag hade det… men inte förrän nu. Calvin Klein lanserade nu under början av 2016 sin andra unisexdoft. Med inslag av wasabi och våt kullersten. Intressant!

calvin klein ck2 the2ofus we___together

Calvin Klein lanserade sin första unisexdoft för ungefär 20 år sedan och den är också den mest välkända. Nu har de alltså skapat en ny unisexdoft, CK2 – som förkroppsligar livets spänning och hyllar olikheterna hos kopplingarna mellan två människor. Två individer som definieras av vilka de är, inte vad de är. En unisexdoft för män och kvinnor utan fördomar.

Toppnoter Wasabi, Mandarin, Violblad absolute
Hjärtnoter Våt kullersten, Iris, Ros absolute
Basnoter Vetiver, Rökelse, Sandelträ

“Doften öppnar med en oväntad kryddighet från wasabi fördjupad av en underliggande ton av magnetisk och krämig värme. Den slående friska toppnoten är suggestiv som från en elektrisk beröring som kompletteras av solens hetta och känslan av varma klippor en het dag.

Energin från blommiga ackord pulserar genom hjärtat av doften med rik sensualitet, medan kullersten ger en mineralsplash för att tillföra elektrisk friskhet, torkad jasmin förstärks av doften av vetiver och blandas med den krämiga eldigheten hos sandelträ och sensuell mysk. Komplex men ändå sval och naturlig, två doftvärldar smälter samman för att skapa en sprudlande, intim och kontrastfylld doft. En doft för #the2ofus

calvin klein ck2 the2ofus we___together
calvin klein ck2 the2ofus we___together

Det var så roligt, för när jag fick hem doften sprayade jag givetvis på mig den med en gång.. och min pojkvän frågade vad det var som luktade så gott. Minns inte de exakta orden han sa, men det var något i stil med “en sån här doft har jag letat efter jättelänge, det är jättesvårt att hitta en fräsch herrdoft som inte luktar rakvattensgubbe”. Själv tycker jag att den har den perfekta fräschheten i kombination med blommor som jag letar i hos en sommardoft. Så vi kom faktiskt överens om att dela på den innan jag ens hade läst på om den och visste att det var en unisexdoft. Så coolt att två personer kan tycka om något fast ändå uppfatta det olika!

Plus den sjukt snygga flakongen som ska vara inspirerad av minimalismen hos bl a. inredning och teknik!

Har du testat doften? Vad tycker du?

Calvin Klein CK2 EdT finns att köpa på eleven från 395 SEK.

1 kommentar

Mia 26 maj, 2016 - 08:46

Jag ramlade över den på Heathrow under en Londonresa över nyår och köpte den. 🙂 Den är ganska flyktig på mig – men ack så trevlig!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy