Nyheter från MAC Cosmetics

av Malin
106 visningar

Här kommer 3 stycken produkter från MAC Cosmetics som de släppte i slutet av april och början på maj.

mac cosmetics vibe tribe brooke candy future forward lion babe
mac cosmetics vibe tribe
mac cosmetics vibe tribe

MAC Cosmetics Lipstick Vibe Tribe – Painted Sunset (Amplified), 205 SEK

Kollektionen Vibe Tribe som lanserades 27:e april kanske ni redan sett? Med fokus på koralliga toner, teal och guld. Läppstiftet Painted Sunset är en knallig rödorange nyans, vill ni se hur det ser ut på har min kära kollega Helena swatchat det på läpparna. Kollektionen består av många jättefina produkter i somriga och bronziga färger! Kollektionen är limited edition.

mac cosmetics brooke candy
mac cosmetics brooke candy

MAC Cosmetics Lipstick Brooke Candy – Doo-Wop (matte), 215 SEK

Brooke Candy är en 26-årig artist från USA som framför alternativ pop-/rapmusik. Kollektionen består av helt magiskt vackra produktförpackningar och superfina nyanser som passar mig perfekt. Läppstiftet Doo-Wop är en matt knallrosa färg med kalla undertoner, helt perfekt sommarfärg för mig. Större delen av kollektionen är limited edition.

mac cosmetics future forward lion babe
mac cosmetics future forward lion babe

MAC Cosmetics Liquidlast Liner – Lion Babe, 210 SEK

MAC slår sig samman med nästa generation kvinnor som formar musikens framtid i en serie exklusiva samarbeten. I samarbete med neo soul-duon Lion Babe har de skapat Liquidlast Liner Lion Babe som är en supercool guldskimrande eyeliner. Produkten är limited edition.

mac cosmetics vibe tribe brooke candy future forward lion babe

Vibe Tribe Painted Sunset / Brooke Candy Doo-Wop / Liquidlast Liner Lion Babe

mac cosmetics vibe tribe brooke candy future forward lion babe

Tre superhärliga produkter i jättefina kollektioner! Min favorit är absolut Brooke Candy’s Doo-Wop, så fint läppstift till mig och min hudton. Bloggkollegan Honi har också gjort en jämförelse mellan olika knallrosa läppstift från MAC, så spana in det. Jag skulle verkligen vilja göra en sminkning med Painted Sunset-läppstiftet och Lion Babe-linern tillsammans, jag tror det skulle vara sjukt coolt. Vad tror ni?

Vad tycker ni om produkterna? Har du testat något från kollektionerna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy