Depend O2 The Great Desert

av Malin
36 visningar

Dröm dig bort till varmare breddgrader, till skuggande oaser och böljande sanddyner. I Depends nya Limited Edition-kollektion The Great Desert spinner vi vidare på förra årets bohemtrend och tar en tur ut i öknen med nagellack i jordnära och dova pasteller. Gunga iväg på en kamelkaravan med sjalen fladdrandes i vinden, dansa till beduinernas smäktande melodier som den ökengudinna du är och känn magins vindar svepa runt om dig. The Great Desert kommer i åtta matta nyanser, och är lika fina med matt som blankt topplack.

depend o2 the great desert

I början av april lanserade Depend kollektionen The Great Desert i sin O2-formula. Kollektionen består av dammiga pasteller, samt en mörkare grålila nyans. De 3 sista lacken (på bilden) i kollektionen är skimriga, medan resterande är helt utan. Alla lack torkar matta.

depend o2 the great desert

4088 Lovely Mirage, 4089 Cool Oasis, 4090 Sandy Dunes, 4091 Camel Caravan

depend o2 the great desert

4092 Hot Desert, 4093 Sahara Queen, 4094 Shade Seeker, 4095 Dust Storm

depend o2 the great desert

Vill ni se hur lacken ser ut på har Maria på Little Miss Consumer swatchat alla lack jättefint! Jag är så dålig på det – mina naglar är helt enkelt för fula just nu för att jag ska vilja visa upp dem. Men en superfin kollektion i alla fall, påminner lite om Essies Chashmere Matte-kollektion. Älskar såna här lite dammiga färger!

Vad tycker du?

3 kommentarer

Marie 21 maj, 2016 - 19:59

Åhh jag har köp alla förutom 2, den vita och den blå, inte riktigt min stil. Hade den mörkaste, 4094 denna vecka, som jag är helt kär i. Bytte faktiskt tidigare idag till deras mörkaste av dom rosa tonerna, 4093, och jag tänkte genast att detta skulle vara ett perfekt nagellack för exempelvis bröllop. Har använt 4090 och 4091 också men tyvärr lite för ljusa just nu, men tror dessa färger kommer bli skitsnygga när man blivit lite brunare.
Dåligt med förpackningen dock är att nagellackets namn inte står med, bara siffrorna (därför jag skrev siffrorna :P). Annars är nagellacken super fina, torkar rätt så fort och ger ett halvmatt resultat med lite skimmer. Jag testade dock att ha ett topplack på för att skydda lacket och det skimriga i lacken gjorde att naglarna riktigt blänkte och färgen fick ett ordentligt lyft.
Depends finaste nagellack hittills!!

Maria 21 maj, 2016 - 20:12

Tack för länken fina du <3

Molkan 21 maj, 2016 - 20:51

<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy