Kat Von D Shade + Light Contour Quad

av Malin
35 visningar

I april släppte Kat Von D fyra stycken quads med ögonskuggor för att kunna forma dina ögon. Samtliga paletter kommer med instruktioner och tips på hur kan med rätt teknik kan lyfta, definiera och forma ögonen.

kat von d shade + light contour quad

Paletten innehåller en basfärg, en mörkare “contouring”-färg, en mellanfärg och en ljusare för highlighting.

kat von d shade + light contour quad

Alla swatches är applicerade med fingrarna, utan primer.

kat von d shade + light contour quad

Jag blev riktigt imponerad av basnyansen, den var sååå krämig och fin! När jag sedan kände på den mörkaste färgen blev jag i ärlighetens namn lite besviken, för den var ganska pudrig och blev fläckig. Och då menar jag att jag är mest besviken eftersom att paletten är ganska dyr och man vill ju känna att dessa fyra skuggor ska vara värt pengarna. De två resterande skuggorna är också väldigt krämiga och härliga – men just den mörka plommonnyansen var svårapplicerad och pudrig.

Jag har ännu inte testat den på ögonen med primer – så jag ska inte säga för mycket än. Så jag hoppas verkligen att den blir bättre på ögonlocken! Jag älskar i alla fall nyanserna, härligt rökiga lila- och plommontoner. Love.

Har du testat någon av paletterna? Vad tycker du?

1 kommentar

Emilie 21 maj, 2016 - 06:37

Håller med dig, färgerna passar dig verkligen som handen i handsken! Men synd att skuggan inte riktigt höll i pigmenteringen, hoppas det löser sig med en primer!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy