Real Techniques Brow Set

av Malin
73 visningar

Det här är något jag har väntat på sedan i December förra året!

real techniques brow set

Det perfekta setet till ögonbrynen! Setet innehåller 5 olika verktyg för att städa upp, fylla i, definiera och forma dina bryn. Tre stycken borstar med unik design, som ska agera mer ergonomiskt och för att du ska se vad du pysslar med. Setet innehåller även två olika pincetter.

Verktygen består av aluminiumhandtag & taklonborst, som är ett mycket fint nylonmaterial, liknande naturborst. Detta material är hygieniskt, enkelt att rengöra och det släpper inte hår. Veganvänliga.

real techniques brow set
real techniques brow set
real techniques brow set

Angeled Tweezer – En klassisk pincett med skarpa kanter.

real techniques brow set

Detailing Tweezer – En smal och spetsig pincett för att få tag i de där allra minsta stråna.

real techniques brow set

Slanted Brow Spoolie – En liten spoolieborste för att borsta till och lägga brynstråna tillrätta.

real techniques brow set

Slanted Arch Definer – En multitaskingprodukt som jag förstått enligt YouTube-klippet som presenterar setet. Antingen kan man använda denna för att mäta ut var brynen ska börja, ha sin högsta punkt och sluta. Men också för att “städa upp” med concealer under brynen när du fyllt i dem. Den fungerar t o m. perfekt för att sudda ut eyeliner.

real techniques brow set

Slanted Brow Brush – En vinklad borste för att fylla i brynen med en pomade eller brynskugga. Borsten är kanske en förfining av den vinklade borsten i Starter Set som är alldeles för tjock – men jag tycker ändå att denna är lite för tjock ändå. Då gillar jag Eyeliner Brush i Collector’s Edition Eyelining Set bättre, den är alldeles perfekt!

real techniques brow set

Ett väldigt användbart och härligt set! Speciellt om man inte har några brynverktyg sedan innan. Jag gillar pincetterna jättemycket och borstarna känns innovativa. Jag gillar faktiskt att de är böjda då man faktiskt ser bättre vad man gör.

Vad säger du? Är du sugen på att testa detta kit?

1 kommentar

Pernilla S 16 maj, 2016 - 22:42

Alltså jag älskar ju ögonbryn så JAAA jag är så sugen på att testa det kittet! RT är ju dessutom ett riktigt bra märke 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy