Go with the Glow!

av Malin
19 visningar

När vi var i Stockholm förra veckan körde vi några timmar på Mall of Scandinavia trots att jag var sjuk – jag ville verkligen passa på att shoppa lite. Hittade en liten MAC-disk inne på Åhléns och tanken var bara att jag skulle kika lite. Sedan hade de båda produkter jag spanat in och planerat köpa ett tag, så jag var tvungen att så till!

mac cosmetics fix+ lightscapade
mac cosmetics fix+ lightscapade
mac cosmetics fix+ lightscapade

MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish – Lightscapade, 295 SEK
Ett lyxigt, sammetslent puder med frostig metallskimrande finish. Glider på huden, ljusar upp kinder och ögonbryn, eller ger en svepande, lyxig finish till hela ansiktet. Ny förpackning med transparenta detaljer.

mac cosmetics fix+ lightscapade

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+, 180 SEK
En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi. Huden strålar under makeupen. Spraya på den. Huden dricker upp den!

mac cosmetics fix+ lightscapade

Som sagt har jag spanat in dessa två ett tag och passade på när jag ändå var där. Och tjejen som jobbade där tipsade mig om att jag kunde spraya på lite fix+ på borsten när jag tagit upp lite av Lightscapade för ännu mer glow, vilket ni kan se hur det blev i gårdagens sminkning. I like it! Jag gillar verkligen båda produkterna efter ett par gångers användning och är mycket nöjd med mitt köp!

Har ni testat någon av dessa produkter? Vad tycker ni?

2 kommentarer

Hilde 14 maj, 2016 - 17:29

Fix+ har jag inte räkning på hur många flaskor jag gjort slut på. Perfekt på penseln för mer oumph i halvtaskiga ögonskuggor. De får nytt liv. Sen måste jag alltid använda den över hela ansiktet för att få bort puderkänslan när jag satt min foundation. Allt gifter sig så mycket snyggare.

Sen har jag puder, rouge och highlghter i Mineralize skinfinish. Mycket bra och fina produkter på huden.

Agnes 16 maj, 2016 - 11:46

Måste absolut testa!!! Tack för tips:)

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy