Skräddarsy din foundationnyans med The Body Shop Shade Adjusting Drops!

av Malin
51 visningar 4 Minuter läsning

Har du en favoritfoundation som du köpt en säsong som sedan både blivit antingen för ljus eller för mörk? Svaret är Shade Adjusting Drops från The Body Shop!

shade adjusting drops the body shop

Shade Adjusting Drops finns både som Lightening och Darkening för att du ska kunna anpassa nyansen åt båda håll. Detta för att slippa köpa flera nyanser av samma foundation kan du nu bara kan addera en droppe eller två för att få rätt nyans.

shade adjusting drops the body shop

Gör så här
1. Applicera din “nästan rätt”-nyans på din handrygg.
2. Tillsätt en droppe Shade Adjusting Drops.
3. Blanda ihop på handryggen och justera med ytterligare en droppe vid behov.
4. När du har hittat den perfekta nyansen, applicera som vanligt.

shade adjusting drops the body shop
Shade Adjusting Drops Lightening, 195 SEK

Problem
Din nyans av foundation kan se för mörk eller orange ut.

Lösning
Använd Lightening Shade Adjusting Drops för att skapa den perfekta nyansen. En koncentration av vita och rosa pigment hjälper till att ljusa upp, samtidigt som den gula tonen i ljusa till medium-foundations neutraliseras.

Dosering
1 droppe = 1/2 nyans ljusare

shade adjusting drops the body shop
Shade Adjusting Drops Darkening, 195 SEK

Problem
Din foundation kan se för ljus eller “dammig” ut.

Lösning
Använd Darkening Shade Adjusting Drops för att skapa den perfekta nyansen. En koncentration av svarta och röda pigment hjälper till att göra nyansen mörkare, samtidigt som det naturliga djupet i mörka foundationnyanser bevaras.

Dosering
1 droppe = 1/2 nyans mörkare

shade adjusting drops the body shop
shade adjusting drops the body shop

Själv har jag flera foundations som jag älskar men inte kan använda p g a. att de är för mörka, har sällan problemet med en för ljus foundation då jag är lika vit som lättmjölk under större delen av året. Nu börjar jag äntligen få lite färg, så de ljusa foundations jag använt behöver kanske en droppe eller två av den mörka. Jag tycker att dessa fungerar fantastiskt och idén är ju bra eftersom många märken inte har ett bredare nyansutbud (även om jag tycker att de borde ha det och inte bara 4 nyanser av beige!).

Jag har bara sett något lite dyrare sminkmärke som haft en speciell produkt för att ljusa upp foundation – så att The Body Shop anammat detta tycker jag är underbart!

Har du testat The Body Shop Shade Adjusting Drops? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer