REN Skincare Flash Defence Anti-Pollution Mist

av Malin
45 visningar
ren nyheter news anti-pollution

En fin mist som bl a. avskärmar och skyddar huden mot åldrande effekter orsakade av miljöföroreningar och skadliga fria radikaler med hjälp av Biosackarid Gum-4, bidrar till att stärka hudens naturliga skydd mot oxidativ stress från Zink och aminosyror från mangan, förmågan att göra sig av med slaggämnen via Alfaglukan. Den neutraliserar den urbana glåmigheten och bekämpar hudens trötthetstecken.

Produkten lanserades i tisdags [3 maj] och finns endast i begränsad upplaga.

ren nyheter news anti-pollution

Vad tror du om denna då? Jag har redan hunnit testa den en del och jag gillar verkligen både doften [som påminner om hur det luktar inne på SPAn] och hur den känns på huden. Men precis som Hilde säger om produkten så kommer det att vara svårt att recensera produkten rent tekniskt sett. Man måste ju kunna mäta värdena på sin hy på något sätt? Jaja, upplevelsen är superhärlig och vi får väl se om den kan göra något åt min glåmiga hud.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy