REN Skincare Flash Defence Anti-Pollution Mist

av Malin
0 kommentar 1 visningar

ren nyheter news anti-pollution cleansing gelPrecis innan jag åkte på semester fick jag hem en spännande nyhet från REN Skincare. En fin mist som bl a. avskärmar och skyddar huden mot åldrande effekter orsakade av miljöföroreningar och skadliga fria radikaler med hjälp av Biosackarid Gum-4, bidrar till att stärka hudens naturliga skydd mot oxidativ stress från Zink och aminosyror från mangan, förmågan att göra sig av med slaggämnen via Alfaglukan. Den neutraliserar den urbana glåmigheten och bekämpar hudens trötthetstecken.

Produkten lanserades i tisdags [3 maj] och finns endast i begränsad upplaga.

ren nyheter news anti-pollutionVad tror du om denna då? Jag har redan hunnit testa den en del och jag gillar verkligen både doften [som påminner om hur det luktar inne på SPAn] och hur den känns på huden. Men precis som Hilde säger om produkten så kommer det att vara svårt att recensera produkten rent tekniskt sett. Man måste ju kunna mäta värdena på sin hy på något sätt? Jaja, upplevelsen är superhärlig och vi får väl se om den kan göra något åt min glåmiga hud.

REN Skincare Flash Defence Anti-Pollution Mist finns på hudoteket.se, e-beautyshop.com och lyko.se och kostar 329 SEK.

.

produktprover

0 kommentar
0

Skriv en kommentar

15 − fyra =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy