The Body Shop Oils Of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream

av Malin
31 visningar

It’s not a dream – it’s a cream!

Som ett tillskott till förra årets Oils of Life™-serie har nu The Body Shop lanserat en sk. sovkräm [aka. nattkräm]. Hudens högsäsong för cellförnyelse inträffar mellan 23.00 och 02.00 och det är där nyheten Intensely Revitalising Sleeping Cream kommer in. Den lyxiga och superfräscha konsistensen kommer smälta in i huden och arbeta för att friska upp den medan du sover.

The Body Shop Intensely Revitalising Sleeping Cream

En blandning av fröoljor och eteriska oljor

The Body Shop sökte världen runt och valde 3 kallpressade fröoljor, kända för sina extremt uppfriskande och vårdande egenskaper för huden:

  • Svartkumminfröolja från Egypten – känd för sina höga halter av antioxidanter
  • Nyponfröolja från Chile – innehåller vårdande Omega 3 och 6
  • Kameliafröolja från Kina – naturligt rik på näringsrik oljesyra

Genom att genomsyra fröoljorna med en blandning av 7 potenta eteriska oljor har Sleeping Cream skapats för att ge din hud en intensiv uppfräschning natt efter natt.

Med traditionell användning inom aromaterapin för sina specifika dofter har de 7 eteriska oljorna [lavendel-, rosmarin-, geranium-, apelsinskal-, lavandin-, mejram- och omersk kamomillolja] valts ut för sina önskade egenskaper. De är skönt lätta och bidrar till den lyxiga känslan av Sleeping Cream.

The Body Shop Intensely Revitalising Sleeping Cream

Jag har ännu bara testat krämen en gång då jag har alldeles för många hudvårdsbollar i luften, men det jag la märke till först var den lätta, men superkrämiga konsistensen. Dock innehåller den både alkohol och parfym vilket kan bidra till att min hud blir irriterad och svider. Den doftar väldigt mycket av allt, men ändå behagligt.

Har du testat krämen och vad tycker du om den?

Oils Of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream finns att köpa i butik eller på thebodyshop.se och kostar 395 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy