Recension: Clarins Beauty Flash Balm

av Malin
450 visningar 2 Minuter läsning

Användning

Morgon eller kväll, efter noggrann rengöring, applicera (utan att massera) ett tunt lager på ansikte, hals och ögonkontur. Applicera omedelbart make-up, om så önskas. Clarins Beauty Flash Balm kan även användas som ansiktsmask 2-3 gånger i veckan.

clarins beauty flash balm

Jag tycker: En ikonprodukt från Clarins som även kallas för “askungekräm” med sina omedelbara effekter. Efter att ha väntat extremt länge på att använda den här då min hy gjort uppror mot allt förutom Eucerin har jag testat produkten till och från så kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om den eller inte… Grejen är den att min hy blivit väldigt känslig för vissa saker, som jag inte vet vad det är, och jag reagerar nu väldigt ofta på produkter som jag inte gjort tidigare.

Men jag kan definitivt säga att det är en multifunktionell produkt då den ska fungera uppstramande både som ansiktskräm och ansiktsmask, vilket jag tycker att den gör. Den ska även fungera som en primer innan sminket och jag vet inte om jag sett någon större skillnad på den punkten. Annars gör den min hud väldigt slät och härlig.

Minussidan är att även här har vi någonting som huden i mitt ansikte inte tycker om. Det svider inte, men jag blir röd och huden blir varm och flammig. Synd! Men jag kommer att fortsätta använda den tills den tar slut så får vi se om jag har ändrat åsikt då.

Clains Beauty Flash Balm
  • Funktion
  • Konsistens
  • Pris
3

Beskrivning

Beauty Flash Balm från Clarins är ett exceptionellt “skönhetslyft” som eliminerar alla tecken på trötthet och ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Beauty Flash Balm ger ett långvarigt, otroligt vackert makeup-resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Beauty Flash Balm innehåller trollhassel och olivextrakt som har en uppstramande effekt, ger lyster samtidigt som algextrakt agerar vitaliserande. Bisabolol är lugnande och mjukgörande samtidigt som risstärkelse renar huden.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer