Matrix Style Link Minerals

av Malin
83 visningar
matrix style link minerals

Förra veckan skrev jag om Matrix nya hårvårdsserie Sugar Shine, idag tänkte jag att vi skulle kika närmare på den andra serien, nämligen en ny stylingserie med mikromineraler i fokus! Matrix Style Link Minerals ger textur men klibb och klet.

matrix style link minerals

Matrix Style Link – Play Back , 175 SEK
Ett torrschampo med mineraler som absorberar oljor och orenheter. Förlänger effekten av och fräschar upp en ostylad look.

Matrix Style Link – Airy Builder, 175 SEK
En mousse förstärkt med mikromineraler som ger håret struktur och en ren känsla.

Matrix Style Link – Mess Maker, 175 SEK
Ett saltspray balanserad med vitamin E som ger en naturlig finish. Kan användas för att skapa de ultimata strandvågorna och bra till hårföning.

Matrix Style Link – Grip Definer, 175 SEK
En strukturkräm förstärkt med mikromineraler som ger en matt finish, form och stadga utan kladd. Denna produkt är även perfekt till hårföning.

matrix style link minerals

Matrix Style Link – Mineral Booster, 175 SEK
En produkt för att maximera textur. Blanda Mineral Booster tillsammans med andra produkter i serien för ökad textur eller använd ensam för en uppbyggbar effekt. Produkten ger en fräsch känsla till håret.

matrix style link minerals

Produktförpackningarna känns ungdomliga, men för min del är det bara positivt, de är superfina – jag gillar färgglada förpackningar! Tyvärr har jag inte fått så mycket information om tekniken bakom mikromineralerna och vad dessa gör med själva produkterna, vilket är lite synd. För jag gillar att imponeras av innovativt tänk – så jag inte vet var, hur och när. Ska se om jag kan maila min kontakt och fråga om det finns mer information 🙂 I vilket fall ska dessa bli kul att testa då mitt hår ofta är flottigt och spikrakt – så jag behöver verkligen lite extra textur.

Vad tror du om dessa produkter? Något du är sugen på att testa?

1 kommentar

Emma | BeyondBeauty.se 2 maj, 2016 - 08:40

Alltså de är verkligen hur fina som helst! Och så gillar jag namnen. Inte bara “hårspray” 🙂

Vill testa alla! 😛

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy