In my Travel Bag – Makeup

av Malin
56 visningar

Förutom kläder & solskydd är ju rätt smink det viktigaste för mig på resan. Få, vattenfasta samt lätta produkter för att både vara så bekväm som möjligt samtidigt som jag vill kunna göra en fin sminkning om man t ex. ska ut och äta.

in my travel bag makeup

 Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20, 189 SEK

En lätt, färgad dagkräm med SPF 20 som hjälper till att jämna ut hudtonen och reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker. En perfekt bas att jobba med vid soliga tillfällen.

in my travel bag makeup

Yves Saint Laurent Touche Éclat Te Collector #2, 375 SEK

– en skönhetsikon i en snygg kollektion! En concealer som ska ge både täckning och lyster.  I värme vill jag ha något lätt med bra täckning. Dessutom har eleven nu en kamanj där du får en gåva vid köp av två YSL-produkter, sånt gillar vi!

in my travel bag makeup

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof, 315 SEK

Vattenfast mascara är ett måste på semestern! För vem vill se ut som en panda efter en dag i gassande sol? YSL Effet Faux Clis WP ger både längd och volym upp till 24 timmar. Och eftersom att den är vattenfast håller den böjen på fransarna bättre än en vanlig mascara. Mina fransar blir som med Baby Doll, vilket är en av mina absoluta favoritmascaror!

in my travel bag makeup
in my travel bag makeup
in my travel bag makeup

NYX Vivid Brights Eyeliner – Violet, Escape, Blossom, 79 SEK

Varför inte hotta upp sminkningen med eyeliners i knalliga färger? Jag tycker att det är sjukt snyggt med en svart eyeliner med en annan färg över. Dessa kommer i så många roliga färger, har en supertunn pensel som gör det enkelt att måla tunna linjer.

in my travel bag makeup

Lancôme Juicy Shaker – Berry in Love, Meli Melon, Mangoes Wild, Freedom of Peach, 225 SEK

Dessa tvåfasade läppoljor har jag redan skrivit om och det är självklart att dessa ska få följa med på resan! Perfekt kombo av färg och återfuktning att badda på på stranden eller till kvällen.

in my travel bag makeup

Har du några utvalda produkter eller speciella krav på produkter du tar med dig på resa? Travel-size eller dina favoritprodukter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy