The Body Shop Polynesian Island Tiaré

av Malin
36 visningar

The Body Shop Polynesian Island Tiaré är en hyllning till den ikoniska tahitigardenian som använts av polynesiska kvinnor i generationer. De nyutslagna blommorna plockas för hand, innan gryningen, för att bevara den allra klaraste, fräschaste och renaste doften.

the body shop polynesian tiaré

DOFTNOTER

Toppnot Apelsin
Hjärtnot Tahitigardenia, frangipani och ylang ylang
Basnoter Kokos och vanilj

Berikad med ekologisk alkohol från rättvis handel
Sockerrör smakar inte bara delikat, de har andra söta användningsområden också; de används till Community Trade-producerad ekologisk alkohol. Alkoholen i Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette tillverkas av ekologiska sockerrör som växer på de böljande sluttningarna i Sao Paolo, Brasilien. Leverantören Native är experter, och raffinerar varje år miljontals ton sockerrör till renast möjliga alkohol. Native driver sedan länge ett väletablerat återplanteringsprogram, och har tack vare det planterat mer än en miljon träd. Det har i sin tur lett till öar av prunkande biologisk mångfald och skyddade vattentäkter. Paradisiskt, helt enkelt.”

the body shop polynesian tiaré

Till skillnad från Italian Summer Fig som kom förra sommaren så äääälskar jag den här! Kokos och apelsin är ju favoriter i doft så denna passar mig som handen i handsken. Jag gillar också de blommiga, men ändå varma och vaniljiga dofterna. Gillar ni, precis som jag, dessa söta men lätta härliga dofter så tycker jag att ni ska springa och dofta på den här när den dyker upp i butik! Tycker att det är en väldigt prisvärd doft.

I kollektionen ingår också

– Polynesian Island Tiaré Fragrance Mist, 195 SEK
– Polynesian Island Tiaré Shower Gel, 135 SEK
– Polynesian Island Tiaré Body Lotion , 175 SEK
– Polynesian Island Tiaré Body Cream , 210 SEK

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy