In my Travel Bag – Suncare

av Malin
38 visningar 4 Minuter läsning

Sedan jag började med skönhet blev jag mer uppmärksam på det här med solen och solskydd. Och när det blir sommar eller om jag åker utomlands blir jag solskyddsdiktator. Jag älskar värme och solen, men har väldigt mycket respekt för den. Både kroppen, ansiktet och håret ska skyddas!.

KROPPEN

travel bag suncare skin care

Hawaiian Tropic Satin Protection Sun Lotion Ultra Radiance SPF 50, 199 SEK

Hawaiian Tropic är en av mina favorit när det kommer till solskydd då jag är sjukt förälskad i den söta kokosdoften. SPF 50+ är viktigt eftersom huden inte är van med sol efter vintern.  Ultra Radiance-formulan ger detta solskydd din hy en fin lyster, tränger in i huden snabbt och ger ett härligt skydd mot solens skadliga strålar.

travel bag suncare skin care

L’Oréal Paris Sublime Sun Bare Skin Sensation SPF 30, 169 SEK

För att slippa kladdet har jag också med en torrmist från L’Oréal. Sublime Sun med SPF 30 ger ett perfekt skydd till din hud. Med sin vattenresistenta formel får du en kladdfri spray som är enkel att applicera.

ANSIKTET

travel bag suncare skin care

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50, 300 SEK

Ta den ikoniska Eight Hour Cream och lägg till ett intensivt solskydd med så har du denna lätta och oljefria lotion. Den återfuktar i upp till 8 timmar samtidigt som den hjälper till att skydda huden mot solens skadliga UVA/UVB-strålar.

travel bag suncare skin care

Mayawater Facial Mist Pure, fr. 229 SEK

En ansiktsmist att förvara i kylväskan eller minibaren att spraya sig med efter en dag i solen. Thermalskt källvatten från källan Skogshorn i fjällen vid Hemsedal i Norge anses vara så rent som vatten kan vara – näring från naturen utan kemikalier eller tillsatser.

HÅRET

travel bag suncare skin care

Uniq One All in One Hair Treatment Coconut, 155 SEK

Anar ni ett tema? Kokosdoft är en självklarhet för mig på resan! Uniq One är en leave-in produkt i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper, bl. a vårdar skadat hår, tillför glans och minimerar frissighet, skyddar vid värmestyling, förebygger kluvna toppar, färgbevarande med UVA/UVB-skydd och gör det lättare att styla.

travel bag suncare skin care

Vad brukar du ha med dig på resan?

2 kommentarer

Tova 24 april, 2016 - 22:03

Jag kör på någon form av sprej som går snabbt att jobba in i huden, men pga min tendens att bli röd snarare än brun så grundar jag med en ordentlig 30-50spf-hudkräm på morgonen, efter bad och handukstorkning, och efter duschar när grundskyddet spolats bort. Sen har jag ett läppcerat från Apoteket för att skydda den tunna huden på läpparna. Känns najs att gojsa in dem i fukt och skydd!

Annika 25 april, 2016 - 10:00

Jag har långt i från lika ljus hy som du så i min väska hittar du inte högre än Spf 20. Ibland lånar jag Spf 30 av dottern.
Köper oftast Niveas produkter då de funkar bra för oss.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer