Depend BFFs Forever – Summer 2016

av Malin
46 visningar

Äntligen sommar! Och äntligen har vi mer tid för våra vänner. Vi kan gå på konsert, utomhusträna, gå på spa eller bara hänga på uteservering hela dagarna. Säsongens klara pasteller och nude-toner från Depend är perfekta för härliga sommarveckor med bästisen eller kompisgänget. BFFs forever.

Så säger Depend om sin 7Day-sommarkollektion. Och visst måste jag hålla med om att sommaren gör livet lite lättare och att piffa naglarna lite roligare! Lackerna får ut sin fulla rätt med Depends Starter Kit, men går givetvis att använda ensamma också.

depend bffs forever summer sommar 2016 7day

Kollektionen består av 8 stycken lack, 7 stycken heltäckande och ett skirt. Varav 5 stycken är glansiga och 3 stycken matta.

depend bffs forever summer sommar 2016 7day

7085 IRL (In Real Life), 7086 TLC (Tender Loving Care), 7087 XOXO (Hugs & Kisses), 7088 FTW (For The Win)

depend bffs forever summer sommar 2016 7day

7091 WYWH (Wish You Were Here), 7090 YOLO (You Only Live Once), 7092 NOTD (Nails Of The Day), 7093 BFF (Best Friends Forever)

depend bffs forever summer sommar 2016 7day

En jättefin sommarkollektion! Jag har tytt mig till mer och mer neutrala och pastelliga toner istället för full out neon, även om det är roligt ibland också. Mina favoriter har blivit FTW, WYWH och BFF. Men till veckan blir det nog NOTD då jag lämnar Sverige för en efterlängtad semester ♥

Vad tycker du om kollektionen?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy