Efter två dagar med datorproblem är jag nu tillbaka… Usch vad sånt tar på krafterna!

the body shop drops of sun holiday glow creatorSom tillskott till succékollektionen Honey Bronze™ lanserar The Body Shop ett nytt produktformat för naturligt fräsch sommarglöd – Drops of Sun Holiday Glow Creator. En smart gelé som blandar sig lätt med din fuktighetskräm eller foundation.

the body shop drops of sun holiday glow creator

the body shop drops of sun holiday glow creatorEn supersmart grej för att jämna ut hudtonen med. För i många fall kan jag känna att man blir lite väl blek med andra produkter som ska jämna ut hudtonen. Speciellt nu när jag använt BUS på kroppen.. Kommer definitivt ta med mig denna på semestern för att få en fräsch bronzig look istället för att ta med 3 olika foundations – och för att matcha resten av kroppen. Så smart!

OBS! Denna produkt har ingen långvarig effekt, utan är bara en kosmetisk produkt.

.

TBS Honey Bronze Holiday Glow Creator lanseras 31 maj i butik och på thebodyshop.se och kommer att kosta 195 SEK.

.

produktprover

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sju + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.