The Body Shop Honey Bronze Holiday Glow Creator

av Malin
58 visningar

Efter två dagar med datorproblem är jag nu tillbaka… Usch vad sånt tar på krafterna!

Som tillskott till succékollektionen Honey Bronze™ lanserar The Body Shop ett nytt produktformat för naturligt fräsch sommarglöd – Drops of Sun Holiday Glow Creator. En smart gelé som blandar sig lätt med din fuktighetskräm eller foundation.

the body shop drops of sun holiday glow creator
the body shop drops of sun holiday glow creator

En supersmart grej för att jämna ut hudtonen med. För i många fall kan jag känna att man blir lite väl blek med andra produkter som ska jämna ut hudtonen. Speciellt nu när jag använt BUS på kroppen.. Kommer definitivt ta med mig denna på semestern för att få en fräsch bronzig look istället för att ta med 3 olika foundations – och för att matcha resten av kroppen. Så smart!

OBS! Denna produkt har ingen långvarig effekt, utan är bara en kosmetisk produkt.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy