Lancôme Jucy Shaker

av Malin
54 visningar

SHAKE SHAKE SHAKE

När jag ändå är inne på Läppoljor så tänkte jag att vi kunde kika lite närmare på Lancômes nya Juicy Shaker. Et syskon till den ikoniska produkten Juicy Tubes som lanserades år 2000. Nu i form av en tvåfasad vårdande olja berikad med persikokärn-, mandel-, tranbär- & myskrosolja.  Juicy Shaker kommer i 14 olika nyanser varav alla har olika doft.

lancôme juicy shaker
lancôme juicy shaker

142 Freedom of Peach, 301 Meli Melon, 381 Mangoes Wild, 283 Berry In Love

lancôme juicy shaker

Applikatorn är konformad och supermjuk i “cushion”-format. Man kan välja att antingen dra applikatorn över läpparna för lite färg, eller att dutta på läpparna för mer färg som går att bygga upp.

lancôme juicy shaker

142 Freedom of Peach, 301 Meli Melon, 381 Mangoes Wild, 283 Berry In Love

lancôme juicy shaker

142 Freedom of Peach – En ljus krämig korallfärg med doft av persika
301 Meli Melon – En skimrig rosa färg med doft av melontuggummi
381 Mangoes Wild – En krämig rödrosa nyans med doft av mango
283 Berry In Love – En bärig lila nyans med lilablått skimmer med doft av söta björnbär

lancôme juicy shaker

Den tvåfasade formulan behöver skakas för att blanda oljorna med pigmenten för en jämn och superlätt formula. Jag gillar verkligen att alla nyanser har varsin doft, min favorit är nog melon- & mangodoften. Melonen doftar verkligen som melontuggummin när jag var liten – så lite nostalgi är det till när man använde läppglans för första gången. Mango är en av mina absoluta favoritdofter of all time så den har legat i min jackficka sedan jag packade upp dem.

Har du testat någon av Lancômes Juicy Shaker?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy