MAC Versicolour Stain

av Malin
77 visningar

MAC Versicolour Stain, ett nytt läppgunk i form av en hybrid av läppglans och stain. Kommer i 16 härliga färger och kommer att finnas i det fasta sortimentet.

mac versicolour stain
mac versicolour stain

“Den ultimata kombinationen av glans och färg i en flytande formel som fullkomligen smälter på läpparna och ger en glans som varar i timmar. Återfuktande oljor och en lätt krämig konsistens ger läpparna en perfekt fyllig glans. Färgerna sträcker sig från djupt vinröd och perfekt beigerosa till lysande korall och intensivt orangeröd – som en energikick för dina läppar som vara hela dagen (och natten). Välkommen till din nya besatthet.”
– MAC

mac versicolour stain
mac versicolour stain
mac versicolour stain

Resilient Rouge är en intensiv körsbärsröd. Konsistensen och doften påminner jättemycket om e.l.f. Studio Lip Stain. Lite geleig konsistens med en väldigt söt doft. Även här ser vi återfuktande oljor – kaching! Trend.

1 kommentar

Sara ~ Candis 13 april, 2016 - 10:35

Men vilken härlig röd färg 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy