Slita bort mustaschen?

av Malin
34 visningar

Generande hårväxt” är något vi kvinnor har varit duktiga på att dölja väldigt länge. Men vad är egentligen generande hårväxt? Hårväxt som man mår dåligt över att man har? Hårväxt som anses som äckligt och ofräscht? Men hur kan någonting som växer på kroppen naturligt vara äckligt och ofräscht?

tweezerman smooth finish facial hair remover

Tweezerman’s Smooth Finish Facial Hair Remover tar snabbt och enkelt bort “oönskat hår” på hals, haka, kinder och överläppen. Verktyget ska minimera återväxt då den greppar hela hårstråt, inklusive hårsäcken.

Jag är väldigt skeptisk till såna här verktyg och har därför inte vågat använda den… Jag avskyr smärta [bara att plocka ögonbrynen är en pina] och har inte speciellt mycket annat hår i ansiktet som syns. Vilket får mig att låta bli eftersom jag är rädd att få grövre och mörkare hår.

Vad tycker du om såna här verktyg? Skulle du vilja testa? Eller har du testat?

5 kommentarer

Maria 7 april, 2016 - 23:48

Tack för länken <3. Jag plockar ögonbrynen men låter resten av mitt ansiktshår vara, är väldigt fjunig och luden men aldrig fått någon kommentar om det och tror att jag därför inte tänkt på det så mycket.

Kristina 8 april, 2016 - 12:32

Oj den skulle jag vilja prova!
Har vaxat mustaschen ett antal ggr å det känns!
Undrar om detta är ett mildare alternativ?

Anna 8 april, 2016 - 12:47

Jag tycker att det är jättebra att du skriver att det är okej med det hår man har. Jag har på senare tid blivit väldigt medveten om att jag har fjun i ansiktet på grund av bilder och kommentarer på Instagram (inte bilder på mig, utan rent generellt på Instagram). Det känns hemskt att det är så, för jag har ju inte ens sett dessa fjun innan, men nu känner jag mig alldeles för medveten om dem. Det är bra med en motreaktion, det hjälper till att normalisera hur vi faktiskt ser ut och att det är okej (vare sig man vill ta bort håret eller ej).

Molkan 8 april, 2016 - 18:09

Eller hur! Klart man får ta bort det om man nu mår dåligt av det.. men jag känner att det är så onödigt att man ska göra det bara för att det ska vara så. Därför vågar jag inte börja, för att jag är rädd att få hålla på i resten av mitt liv 😐

Tova 8 april, 2016 - 12:55

Jag har aldrig testat sådana verktyg och är inte lockad att göra det heller. Jag har ljust fjun i ansiktet och ibland klipper jag ned med sax längre strån på överläppen, det räcker för mig. Men rycker gör jag inte. Jag vill inte heller som du få grövre, mörkare, mer iögonfallande strån. Fast det är ju förstås inget fel med mörk hårväxt!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy