Härlig duo från Phytomer

av Malin
84 visningar

Pythomers bästsäljande produkter. Jag har aldrig testat något från dem innan, men har hört en del om märket.

pythomer duo
pythomer duo

Phytomer CC Créme SPF 20, 379 SEK

Phytomers CC-cream smälter ihop med ens egen hudton och gifter sig perfekt med huden. En mycket lätt CC-cream som ger ett väldigt naturligt resultat men ändå fantastiskt bra färgkorrigering trots sin lätta konsistens. Den har SPF20 och innehåller pigmentkorrigerande ingredienser för att ge illusionen av en perfekt hudton.

Den innehåller bland annat ett biotekniskt marint socker som ger epidermis (överhuden) mycket fukt och förfinar hudstrukturen. Innehåller även alger som är rika på mineraler och därmed återmineraliserar huden och ger lyster. Den är hudvårdande, skyddande och korrigerande på hudtonen. En blandning av hudvård och makeup.

pythomer duo

Phytomer Peeling Végétal, 299 SEK

Peeling Végétal är en mycket mild enzympeeling som passar alla hudtyper, även för känslig hud. Applicera som en mask 1-2 gånger/vecka, låt verka ca 5 minuter. Innehåller Kaolin (vit lera) som är talgabsorberande, Papain (enzym från papaya) som är exfolierande och Laminaria digitata extract (extrakt från brunalg) som är fuktgivande.

pythomer duo

Som ni säkert redan vet är jag vit som snö och CC-krämen kunde fungera som bronzer på mig om vi säger så. Waay to dark! Så den har jag inte kunnat testa, vi får se om jag kan testa i sommar när jag fått i lite färg. Men enzympeelingen vill jag verkligen slå ett slag för! Den är härlig på och huden känns väldigt mjuk och len efteråt. Det enda negativa är att peelingen luktar rakvatten…

Har du testat något från Pythomer?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy