L’Oréal Glam Bronze Cushion De Soleil

av Malin
57 visningar

Vi har sett Cushion foundations… nu är det tid för allt annat som kan tänkas passa i cushionformatet! L’Oréal har tagit tillfället i akt att lansera Glam Bronze Cushion De Soleil, en cushion bronzer som ska ge en bronzig finish och en fräsch lyster insvept i en ultralätt formula.

l'oréal paris glam bronze cushion de soleil
l'oréal paris glam bronze cushion de soleil

Jag kan tyvärr inte låta bli att tänka “undra om de kom på idén efter att någon testat Nude Cushion i helt fel färg och fick den briljanta idén att sälja nyansen som bronzer?”... typ varje gång jag ser den. Är det bara jag? Och för mig blir det alldeles för mörkt med den tillhörande svampen, så jag får dutta ytterst lätt med en stipplingborste för att det ska se någorlunda klokt ut.

När jag väl får till det med lagom mycket produkt tycker jag ändå att den är enkel att blanda in i min foundation. Men ska jag vara ärlig tycker jag att puderprodukter blir bättre, men det är ju bara min personliga åsikt.

Vad tror du om denna Cushion Bronzer? Är det något för dig?

4 kommentarer

Jennie 27 mars, 2016 - 20:25

Jag antar att man ska använda den innan puder då eller? Känns ändå inte som något jag skulle köpa, bättre kontroll med puderbronzer. jag får det aldrig att se bra ut med dessa krämprodukter ovanpå pudret, tex rouge och highlight. Eller finns det något smart sätt att få det bra?

Molkan 27 mars, 2016 - 22:09

Yes, jag tror att det är lite som “krämcontour”, fast i bronzerform. Jag tror inte att det är meningen att ha krämprodukter ovanpå puder… som du säger ser det inte bra ut. Utan att man gör allt i krämform och sedan puder. Vad det är bra för vet jag inte eftersom det känns ogjort när man pudrat? Men vad vet jag? 😛

Annika 29 mars, 2016 - 09:25

Jag körde med Maybellines BB Bronzer i somras. Funkar bra på mig, men jag får också ganska mycket färg. Blir alltså inte orange som många säger sig bli av dessa produkter.
Denna har jag inte testat, men är lite nyfiken.

Molkan 29 mars, 2016 - 11:53

Har du testat med en lite glesare stippling brush? De brukar vara helt okej för ändamålet 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy