Glad Påsk!

av Malin
29 visningar

Var det inte nyss jul?! Det känns som att tiden bara flyger i väg och äntligen är den här jobbveckan över! Jag har gruvat mig sedan nyår då det är ungefär lika galet på jobbet under påsken. Men nu blir det lugnare och i slutet av April ska jag äntligen ha lite semester. Meeen, nog om det!

glad påsk isadora joli jour edt

Joli Jour beskrivs som en mjukt, blommig och fruktig doft som lekfult dröjer sig kvar likt de första vårdagarna.

Doften öppnar upp med energigivande och fruktiga noter av lime, svartvinbär med en underton av liljekonvalj. Den utvecklas till en blommig bukett av pioner och rosor med en liten touch av persika och söt karamell. Basnoten sluter upp med hallon, sandelträ och varm mysk.

IsaDora
isadora joli jour edt
glad påsk isadora joli jour edt
glad påsk isadora joli jour edt

En typiskt blommig och söt doft som jag tror att många kan tycka om, i alla fall i den yngre skaran. Och jag själv såklart! Jag älskar såna här blommiga- & ungdomliga dofter, det står jag för. Dock tycker jag att IsaDora kan göra något åt sina flakonger, för de är otroligt fula. Kartongförpackningen är ju supersöt, så varför inte hotta upp flakongen också?

Doften påminner verkligen om en härlig vårdag, vilket får mig att längta till våren ännu mer! Här i Sälen lär det ju dröja ytterligare en månad innan det händer saker. Så jag får nöja mig med dofter som denna och drömma mig bort!

Vad tror ni om denna doft? Något som känns lockande?

1 kommentar

Emma | BeyondBeauty.se 29 mars, 2016 - 00:32

Alltså, jag är verkligen SÅ nyfiken på den här doften! Låter härlig. Hade dock önskat en lite roligare förpackning på flaskan, för att vara petig..

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy