Maybelline Fit Me! Matte + Poreless

av Malin
121 visningar

Fit Me! Matte + Poreless är en foundation i klämtub som ska vara lättapplicerad och ge ett naturligt resultat. Produkten ska ha normal täckning, absorbera glans, tar visuellt bort synligheten av porer, samtidigt som den låter din egna hud lysa igenom. Rekommenderas för normal till fet hy. Kommer i 6 nyanser.

maybelline Maybelline Fit Me! Matte + Poreless
maybelline Maybelline Fit Me! Matte + Poreless
Utan foundation
maybelline Maybelline Fit Me! Matte + Poreless
Med Maybelline Fit Me! Matte + Poreless
maybelline Maybelline Fit Me! Matte + Poreless

First impression: Appliceringen gick smidigt och den kändes som en typisk lite tjockare foundation i konsistensen. Den täcker rödhet ganska bra, men min egen hy lyser igenom ganska mycket. Tyvärr lade foundationen sig gärna runt torra partier på mig och den känns ganska stram i ansiktet till en början. När jag haft den på mig en stund både ser det bättre ut och känns bättre. Jag kommer nog testa ett par gånger till innan jag riktigt bestämmer mig vad jag tycker, men hittills har den inte direkt imponerat. Nyansen 105 (den ljusaste) är nästan lite för mörk för mig och den syns jätteväl på min hy. Jag tror att denna passar någon som har normal hy med väldigt få skavanker, för jag tycker inte att jag får den täckning jag vill ha.

Vad tror du om denna? Är det något du vill testa?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy