Sweed Lashes – Linda Hallberg Edition

av Malin
75 visningar

Som ni kanske sett på andra bloggar har nu allas våran skönhetsbloggare Linda Hallberg släppt egendesignade lösögonfransar för Sweed Lashes, vilket jag tycker är så kul! Det är så häftigt att det går så bra för våra svenska bloggare och jag är stolt som en tupp. Linda har länge varit en förebild, tror jag hittade henne redan när hon hade sin Micromiss-blogg ♥

sweed lashes linda hallberg edition

Var så ledsen över att jag inte kunde gå på eventet i samband med lanseringen, men blev så glad när jag hämtade upp det här paketet härom dagen. Jag har som ni redan sett använt fransarna i min senaste sminkning och jag tycker om dem så mycket!

sweed lashes linda hallberg edition

Fransarna är sk. individuella lösögonfransar, men här har Linda även valt att lägga till dubbel- och trippelfransar på genomskinliga band. De korta singelfransarna är 7 mm, de dubbla fransarna 12 mm och de trippla fransarna 10 mm.

sweed lashes linda hallberg edition
sweed lashes linda hallberg edition
sweed lashes linda hallberg edition

Jag är en sån människa som har haft jättesvårt att använda lösögonfransar då mina ögon alltid vattnas och blir röda, oavsett längd, lim eller applicering – men med individuella fransar blir allting så mycket lättare, plus att jag tycker att man får mer kontroll och anpassa formen efter sitt eget öga och tycke. Dessa fransar är i riktigt bra kvalitet och sitter jättefint på.

1 kommentar

Emma | BeyondBeauty.se 21 mars, 2016 - 14:19

Åh jag är så nyfiken på de här fransarna! Måste testa dem! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy