Nytt i necessären från Urban Decay

av Malin
72 visningar
urban decay
urban decay
urban decay
urban decay

Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body – Lit, 280 SEK

Det lätta pudret innehåller ljusreflekterande och glittrande partiklar som ger diskret glans och glöd. Naked Illuminated bränns i ugn på terrakottaplattor i 24 timmar, och därefter slutförs produkten för hand. Genom att bränna det lösa pudret får det samma vackra färg och skimmereffekt som fast puder. Naked Illuminated är förpackat i ett vackert etui med praktisk spegel och pensel.

Lit är en mjuk bronzenyans med guldigt och bronzingt skimmer.

urban decay
urban decay
urban decay

Afterglow Blush – Score, 270 SEK

Afterglow ligger lätt på huden och har en mjuk och krämig konsistens som sitter perfekt efter applicering. Vår finmalda formel är otroligt enkel att blanda ut och ger hållbarhet i upp till åtta timmar. Produktserien? En serie bländande nyanser som både finns med matt finish och med skimrande inslag, från rosa till ljuslila till rödorange. Det finns något för alla!

Score är en härlig rosatonad persikonyans med guldskimmer.

urban decay
urban decay
urban decay

Eyeshadow Summer Collection – Lounge, 185 SEK

Optimal färgutdelning! Sammetslen och lätt att blanda ut. Vår fantastiska formel ger överlägsna resultat och fantastiska färgnyanser.

Lounge är en rödbrun skugga som skiftar i grönt skimmer.

urban decay
urban decay
urban decay

Moondust Eyeshadow – Intergalactic & Cosmic, 190 SEK

Den mest sofistikerade ögonskuggan på marknaden! Moondust är en ögonskugga i silkesmjuka, glittrande och vackra färger som håller länge. Lätt skimmer i perfekt kombination med förföriska färger med metallglans ger en vacker look med en nästan overklig effekt.

Intergalactic är en skimrig lila nyans med silverglitter
Cosmic är en duokrom vit skugga med 3D-glitter

urban decay

Eyeshadow Primer Potion – Anti-Aging, 230 SEK

Urban Decays vårdande primer håller ögonskuggan på plats och förstärker dess effekt. Den avancerade formulan innehåller ingredienser som minskar rynkor, förbättrar hudtonen och strukturen. Samtidigt jämnar optiska pigment ut hudtonen och minskar direkt synliga trötthetstecken, rodnad och pigmentförändringar. En klinisk undersökning visade att 100% av deltagarna upplevde synligt färre fina linjer.

urban decay

Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel – Neutral Brown, 200 SEK

Håll brynen på plats med Urban Decays Brow Tamer ögonbrynsgelé med flexibel stadga. En vattenfast formula som definierar och fixerar för en fylligare, mer polerad look som varar hela dagen. Välj mellan fyra olika nyanser som passar alla, för en naturligt definierad look eller välj den transparenta nyansen.

Med en perfekt, spolformad borste av mikrofiber som är lätt att använda får du total kontroll över färgen, samt möjlighet att få enskilda hårstrån på plats och skulptera det perfekta brynet. UD:s lätta parabenfria formula torkar snabbt och ger flexibel, bekväm stadga utan att bli stel eller klibbig – ögonbrynen känns kontrollerade och mjuka, aldrig knastriga.

urban decay

Revolution Lipstick – Native, 190 SEK

Revolution Lipstick glider lätt över huden och ger en silkeslen känsla. Fyllig och intensiv färg i ett drag. Det finns dessutom en färg för varje smak!

Urban Decays Pigment Infusion System™ ger Revolution Lipstick en otroligt krämig konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet. Maxi-Lip™ definierar och återfuktar läpparna och efterlämnar dem mjuka, behagliga och fylligare. Innehåller en vårdande blandning av jojobaolja, avokadoolja, kakaosmör och sheasmör som ger läpparna intensiv fukt och vård.

Native är en blek krämig rosa nyans.

urban decay

Så härliga och fina produkter som jag använde i min tutorial igår. Jag blir som sagt mer och mer imponerad över märket och förstår hypen över de härliga produkterna!

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

1 kommentar

ALEXANDRA 13 mars, 2016 - 22:58

Älskar det mesta jag har testat från Urban Decay hittills. Är väldigt nyfiken på både rougen och läppstiften inför framtida köp!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy