Eucerin AntiREDNESS

av Malin
166 visningar

I Eucerins sortiment för överkänslig hy ingår både UltraSENSITIVE och nyheterna AntiREDNESS. UltraSENSITIVE- & AntiREDNESS är till för dig som har överkänslig hy med rosacea/benägenhet för synliga blodkärl.

eucerin anti-redness

Eucerin AntiREDNESS Soothing Care, 209 SEK

Eucerin AntiREDNESS Soothing Care är särskilt utvecklad för hud med rodnad – överkänslig hud och hud med rosacea/benägenhet för synliga blodkärl. När den appliceras två gånger om dagen efter rengöring i ansiktet, på halsen och dekolletaget ger den omedelbar och långvarig hudkomfort och lugnar effektivt rodnad, samtidigt som den skyddar huden och minimerar irritationen över tid.

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25, 209 SEK

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 är särskilt utvecklad för överkänslig hud och hud med rosacea/benägenhet för synliga blodkärl. När den appliceras efter rengöring lugnar den omedelbart irritation och döljer synbar rodnad. Denna innovativa formel kombinerar två aktiva ingredienser – SymSitive* och Licochalcone A.

eucerin anti-redness

Eucerin finns att köpa på Apoteket.

Har du testat nyheterna från Eucerin? Eller är detta något för dig?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy