Clinique Pep-Start Eye Cream

av Malin
104 visningar

I slutet av februari lanserades Cliniques nya ögonkräm Pep-Start™ Eye Cream. En väckarklocka för ögonen! Se klarvaken och fräsch ut på bara 3 sekunder. Den återfuktar och fräschar upp. Den svalkande applikatorn hjälper till att reducera svullnader under ögonen så att ögonen ser pigga och vakna ut. Gör huden redo för makeup.

clinique pep-start eye cream
clinique pep-start eye cream

Get pepped.
En blandning av sju peptider [bl a. hyaluronsyra och veteprotein] hjälper till att upprätthålla kollagen som kan påverkas av stress, trötthet och brist på sömn – ett tecken på ett hektiskt liv.

Stay Pepped.
En kombination av lugnande och energigivande ingredienser [bl a. koffein och algextrakt] hjälper till att hålla ögonen lugna och balanserade för att upprätthålla en ”up-for-anything” attityd!

clinique pep-start eye cream

Tuben har en applikator i form av en kula som man drar utåt för att öppna.

clinique pep-start eye cream

Jag blev verkligen sugen på att använda den här ögonkrämen även att jag är superdålig på att smörja mig runt ögonen. Gillar verkligen innovativa applikatorer och produkter fyllda med bra ingredienser, men har haft lite dålig erfarenhet av formuleringar på ögonkrämer innan då jag fått både utslag och svullnat upp som om det vore pollensäsong. Men jag tror på denna! Jag har börjat testa den lite smått och återkommer med ett utlåtande framöver.

Vad tror ni om denna?

Skriv en kommentar

4 × två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy