Goodies från NYX

av Malin
98 visningar

Som ni vet är NYX ett av mina favoritmärken när det kommer till bra budgetprodukter. Här har vi några av deras bästsäljare och nyheter. En del har jag testat och är mina favoriter, så det ska bli kul att testa nyheterna och de bästsäljande produkterna som jag inte testat förut.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX HD Concealer – Fair, 79 SEK

En lätt concealer som hjälper till att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, som blemmor eller mörka ringar med en naturlig finish. En mjukgörande, koncenterad formula som enkelt glider på din hud och ger en medium-till-full täckning. NYX HD Concealer finns i flera nyanser för att matcha just dina behov!

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Highlight & Contour Pro Palette, 249 SEK

I NYX Highlight and Contour Pro Palette hittar du 8 matta och skimrande färger som enkelt hjälper dig att framhäva dina ansiktsdrag. Lägg en mörkare skugga för att förminska och en ljusare skugga för att framhäva t.ex. kindben, näsrygg och käklinje. Dessa puder är enkla att blanda ut för att skapa en neutral look med en naturlig finish.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Prismatic Eye Shadow – Liquid Gold, 69 SEK

NYX Prismatic Eye Shadow, en ljuvlig ögonskugga rik på pigment som ger dina ögonlock en intensiv nyans med metallisk finish! Hitta just din favorit, eller varför inte mixa och matcha flera? Endast din fantasi sätter gränser!

nyx best sellers news nyheter bästsäljande
nyx best sellers news nyheter bästsäljande
nyx best sellers news nyheter bästsäljande
nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Rocker Chic Palette – Heart of Gold

Kliv upp till mikrofonen och blända publiken med dina djärva toner. Varje Rocker Chic Palette har fem livfulla ögonskuggor du kan använda för att få en mjuk eller dramatisk look. Gör dig redo för varje spelning med din favorit–nitade färgkollektion!

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Jumbo Eye Pencil – 604 Milk & 611 Yogurt, 69 SEK

NYX Jumbo Eyeshadow Pencil, det bästa av två världar – en ögonskugga och eyeliner i ett! Jumbo Eye Pencil är en krämig ögonskugga i form av en penna som glider på som silke, lätt att blanda och som varar hela dagen. Applicera och smeta ut som en skugga, eller definiera dina ögon med precisa linjer.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Wonder Pencil – Light, 59 SEK

Möt NYXs härliga Wonder Pencil – som är en 3-i-1-produkt som gör under! Denna essentiella penna hjälper till att besegra tre av de viktigaste makeup-uppgifterna, allt i en och samma produkt: täck mindre skavanker och blemmor med en krämig precision, fyll i läppkonturerna för ett fylligare utseende och för att hålla ditt läppstift på plats, och ge dina ögon en piggare look genom att applicera pennan längs vattenlinjen och under ögonbrynet – en penna som gör underverk!

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

Milk / Yogurt / Wonder Pencil Light

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Lip Lingerie – 02 Embellishment

Ett tyngdlöst liquid lipstick med en härligt matt finish. Finns i en rad färger kyssäkta nudes; från gammelrosa och chokladbrun till varmt mahognyrött och klassiskt nudebeige. Varje sensuell nyans kommer forma dina läppar med oemotståndligt krämig färg.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

NYX Soft Matte Lip Cream – Paris & Dubai, 79 SEK

12 nya nyanser! Det är varken ett läppstift eller ett läppglans, det är en läppstiftskräm! Med en silkeslen konsistens och med mjuka matta färger håller läppkrämen dina läppar återfuktade och färgglada hela dagen.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

Embellishment / Paris / Dubai

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

Du kanske också vill läsa

NYX Liquid Suede Lipstick Swatches
NYX Highlight and Contour Pro Palette + Speed Guide
NYX Wicked Lippies Swatches
NYX Intense Butter Gloss Swatches
NYX High Voltage Lipstick Swatches

3 kommentarer

Emma | BeyondBeauty.se 8 mars, 2016 - 10:45

Spännande! Hittade en massa fint som jag måste kika på 😀

MaraMagpie 9 mars, 2016 - 07:34

Gillar verkligen Wonder Pencil, så många användningsområden och perfekt färgton. Ska bli kul att höra vad du tycker om concealern, är alltid på jakt efter en riktigt bra.

Pernilla S 9 mars, 2016 - 22:59

Gillar att använda jumbo-pennorna som primer till ögonskuggor ibland! 🙂
Och de dära lip lingerie är jag såååå sugen på att testa, men vill dock se färgerna irl först. 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy