Känslig hud? Spana in Eucerin Ultra Sensitive!

av Malin
128 visningar

Sedan i höstas har min hy varit jättekänslig och jag kan nästan inte använda några hudvårdsprodukter som innehåller alkohol eller parfym. Jag får vanligvis torra partier i ansiktet som flagar, men inte denna vinter då jag smörjt mig med Eucerin Ultra Sensitive Soothing Care. På riktigt. Det är så skönt när man hittar någonting som fungerar!

eucerin ultra sensitive

Soothing Care kommer i två utföranden, för normal- till kombinerad hy och torr hy. Jag tänker att jag använder den för torr hy nu i vinter och switchar sedan över till den för normal- till kombinerad hy senare i vår då min hy brukar bli bättre.

eucerin ultra sensitive

Eucerin Ultra Sensitive Soothing Care finns att köpa på bl a. apoteket och kostar 189 SEK.

Har du testat något från Eucerin? Vad tycker du?

1 kommentar

Maria g 6 mars, 2016 - 17:05

Ja precis upptäckt det så bra. Har inget o klaga på helnöjd o det är kul.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy