By Terry

av Malin
98 visningar
Detta inlägg presenteras i betalt samarbete med eleven.se

I samarbete med eleven har jag fått chansen att testa ett av deras nya märken de fått in i webbshoppen, lyxmärket By Terry. Fina förpackningar och superhärliga produkter.

by terry eleven.se

By Terry Eye Designer Palette – Smoky Nude, 740 SEK

By Terry Eye Designer Palette är en proffsig ögonskuggspalett för vackert definierade ögon! Med tio pigmentrika nyanser i sammetslen textur, baserad på mineralpuder och mikropigment. Använd torra för en mjukt naturlig look, eller fuktade för en intensiv färgeffekt. Blanda och bygg färg i lager – allt efter humör och önskat resultat!

by terry eleven.se

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow, 300 SEK

17 Bubble Glow & 16 Nude Milky Way

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow är en ljusreflekterande ögonskugga med. Den lyxigt krämiga konsistensen, förpackad i en praktisk pennapplikator, verkar samtidigt för att släta ut ojämnheter i hudens textur, och ge ögonområdet en highlightad och lyftande effekt. Enkel att applicera, och med lång hållbarhet tack vare vidhäftande polymer.

by terry eleven.se

By Terry Mascara Terrybly – Green Galaxy, 320 SEK

Närande serum och dramatisk volym, längd och färg i ett! Ett lätt färgat ögonfransserum, formulerat för att boosta volym, längd och fyllighet hos varje frans, från rot till topp. Med en fyllig och stretchig konsistens som dramatiskt definierar, färgar och adderar glans utan att klumpa!

by terry eleven.se

By Terry Light Expert Click Brush – 5 Peach Beige, 495 SEK

By Terry Light Expert Foundation Click Brush i en uppdaterad version med avtagbart borsthuvud och förnyad formula! En multifunktionell foundation i form av en borste för att highlighta, skulptera och blanda. Formulerad med viktlösa mineralpigment och korrigerande ljusprismor för att sömlöst smälta in i huden och dölja porer och fina linjer, och samtidigt återfukta huden – för en behaglig känsla och naturlig, felfri look!

by terry eleven.se

By Terry Light Expert Foundation – 2 Apricot Beige, 440 SEK

By Terry Light Expert Foundation är en multifunktionell foundation i form av en borste för att highlighta, skulptera och blanda! Formulerad med viktlösa mineralpigment och korrigerande ljusprismor för att sömlöst smälta in i huden och dölja porer och fina linjer, och samtidigt återfukta huden – för en behaglig känsla och naturlig, felfri look!

by terry eleven.se

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder, 410 SEK

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – För att täcka, korrigera och skydda huden! Ett multiverkande, transparent puder formulerat med hyaluronsyra för att dölja och släta ut porer och fina linjer, och samtidigt verka för att reducera glansighet utan att torka ut huden. Med en ultrafin textur som mjukt bäddar in huden, och ger en sidenmatt finish och illusionen av naturligt felfri hy!

by terry eleven.se

By Terry Terrybly Densiliss Compact Contouring – 100 Fresh Contrast, 710 SEK

By Terry Terrybly Densiliss Compact Contouring – En contouringduo i form av ett kompaktpuder som med hjälp av en mörkare och en ljusare nyans skulpterar och highlightar ansiktets drag. Formulerat med “soft-focus komplex” för att släta ut rynkor och fina linjer. Smälter sömlöst in i huden för ett naturligt resultat med sammetslen look och känsla.

by terry eleven.se

By Terry Baume de Rose Nutri-Couleur – 7 Coral Stellar, 370 SEK

By Terry’s populära lipbalm Baume de Rose i fler, färgsprakande nyanser! Baume De Rose är ett lyxigt läppbalsam som vårdar -, och samtidigt förser läpparna med fantastisk färg! Formulerat med mjukgörande extrakt från ros, vårdande sheasmör, E-vitamin som är rikt på skyddande antioxidanter, samt återfuktande och utslätande ceramider och “filling spheres”. Läppbalsamets mjuka textur gör att det smälter på läpparna, och ger naturlig glans och färg.

BONUS!

by terry eleven.se

By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum – Rose Elexir, 620 SEK

By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum – För att kamouflera ofullständigheter och ge huden en fyllig och lystrig look! Ett lättviktigt serum som smälter ihop med huden för att jämna ut ton och textur. Fungerar som bas under din makeup, eller ensamt för en fräsch och felfri naturlig finish.

by terry eleven.se

By Terry Light Expert Foundation / By Terry Light Expert Click Brush

by terry eleven.se

Baume de Rose Nutri-Couleur / Ombre Blackstar – Bubble Glow, Nude Milky Way

by terry eleven.se

Jag har bara testat CC Lumi-Serumet innan som jag tycker jättemycket om! Tyvärr har jag inte kunna använda de foundations jag fick hem eftersom jag är vit som snö just nu. De andra produkterna är så härliga och känns precis så lyxiga som de ser ut. De presterar precis som lite dyrare smink ska göra, just att det där lilla extra finns i både formulering och design.

Jag blev grymt överraskad över Baume de Rose, vilket jag trodde skulle vara som vilket läppbalsam som helst.. Men det sitter kvar i flera timmar och läpparna känns återfuktade – inte bara när det sitter på, utan också efteråt när det har försvunnit från läpparna. Mascara Terrybly i Green Galaxy är en riktigt härlig grön nyans som jag inte sett förut. Riktigt pigmenterad och kändes skön på fransarna, de blev varken hårda eller så där krispiga.

Så over all en härlig skara produkter vid första anblick som jag gärna vill använda mer och komma tillbaka med riktiga recensioner på sedan.

Har du testat något från By Terry? Vad tycker du?

5 kommentarer

Maria g 1 mars, 2016 - 00:00

J undrar är det värt o köpa dessa produkter när man tänker på priset tex ögonskuggorna är dom så otroliga så dom är värda mer än tex lancome o cliniqe mvh maria.

Molkan 1 mars, 2016 - 07:32

Just paletten skulle jag säga är minst prisvärd då det finns så många andra liknande paletter som har bättre pigmentering och kostar en bråkdel av just denna. Jag tycker ofta att lite dyrare märken inte sätter prislappen efter kvaliteten, utan för just märket.

Detta, som många andra lyxmärken, är personligen för dem som känner att de har råd att lägga dessa pengar på såna produkter. Man kan hitta linknande färgkombinationer hos t ex. Sleek, Makeup Revolution och IsaDora som jag tycker presterar bättre 🙂

MaraMagpie 2 mars, 2016 - 08:44

Jag har själv köpt det transparenta pudret eftersom det lät så bra med blurring effect etc.
Och visst är pudret bra, men inte mer imponerande än andra transparenta puder i liknande prisklass. Ngn blurring effekt vet jag inte om jag kan tycka mig se direkt och det lägger sig bitvis i mina linjer (är 40+)Det är väldigt drygt (som de flesta puder i lite högre prisklass) så jag kommer fortsätta avända det ett bra tag till. Men som sagt, inte riktigt vad jag förvänat mig.

Sara 23 juni, 2016 - 13:11

Jag köpte Hyaluronic Hydra-Powder i vintras och var inte alls imponerad. Har blandhy som är något yttorr på vintern och jag såg ut som ett dammat spöke. Nu i juni, när luftfuktigheten är högre och jag efter en månad med riktigt bra syror i ansiktet, så är pudret helt amazing. Tror att det passar bättre för en fetare hud som blir ordentligt exfolierad och fuktad! Torrisar får det nog svårt med pudret.

Molkan 23 juni, 2016 - 13:54

Eller hur! Jag använt det med olika underlag och olika tekniker och håller helt med dig trots att jag har kombinerad hy. Blev rätt besviken!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy