Nyheter från Tweezerman

av Malin
35 visningar
tweezerman procurl slant tweezer dual sided pushy

Tweezerman’s Slant Tweezer, rek. pris 229 SEK

Den prisbelönta och Tweezermans mest sålda produkt. Brynspecialister, makeupartister, modeller och kändisar rekommenderar alltid denna prisbelönta produkt för bästa resultat. De perfekt handfilade bladen fångar lätt varje hårstrå med sann precision.

tweezerman procurl slant tweezer dual sided pushy

Tweezerman Dual Sided Pushy, rek. pris 229 SEK

Detta är ett nytt 2-i-1 manikyr- och pedikyrverktyg som hjälper dig hålla nagelbanden på plats. Skopans ände är formad för att bekvämt följa formen hos nagelbanden medan den platta, tunnare änden skjuter perfekta hörn och för platser som är svårare att nå. Alla kanter är väl slipade för att undvika att repa nageln eller nagelbanden. Tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalitet som är lätt att rengöra efter varje användning.

tweezerman procurl slant tweezer dual sided pushy

Tweezerman ProCurl Eyelash Curler Classic, rek. pris 279 SEK

Ergonomiskt designad och dubbelsidig fransböjare som är greppvänlig och enkel att använda. En smalare överdel som är anpassad till alla typer av ögonform. Den tjocka rundade silikonkudden garanterar intensiv fransböj som varar. Finns i roséguld samt tre bonussilikonkuddar ingår.

Tweezerman finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns, NK och Lyko.se.

Har du testat något från Tweezerman? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy