Gwen Stefani for Urban Decay

av Malin
21 visningar

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decaySom ni säkert redan sett har Urban Decay samarbetat med Gwen Stefani och tagit fram en limited edition-kollektion med massor av härliga produkter som uppföljare till ögonskuggspaletten tidigare i år.

”Allt i limited-edition UD | Gwen Stefani-kollektionen har utvecklats i nära samarbete med Gwen. Hon har varit med och designat förpackningen, som är inspirerad av hennes kärlek till svart-vit grafiskt print och antika guld accenter. Urban Decay har skapat allt med Gwen, och fyllt ett tomrum genom utvecklandet av perfekta nyanser som hon alltid velat ha i din kollaktion. Med dessa produkter i din samling har du allt du behöver för att skapa hennes signaturlook själv.”

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decayUD | Gwen Stefani Blush Palette, 450 SEK

Gwen har lärt UD sina bästa tricks, och tillsammans har de skapat hennes perfekta rougepalett. Få hennes definierade och lysterfyllda hy med sex rouge nyanser, bronzer och highlighter som är mångsidiga nog för alla hudtoner. Urban Decay’s extremt blandbara och finmalda Afterglow formula ger en åtta timmars täckning, utan att lämna ränder. Lyxig, lätt och med krämig textur som alltid lägger sig vackert och känns fantastisk.

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decayUD | Gwen Stefani Brow Box, 320 SEK

Gwen har skapat denna Brow Box, som innehåller alla verktyg hon behöver för perfekta bryn. Urban Decay packade detta etui med två super-mångsidiga nyanser ögonbrynsskuggor, en minipincett för att avlägsna avvikelser, två miniborstar för att skugga och skulptera, två speglar (en som förstorar så att du inte missar ett enda strå), och vax för att fixera.

De två ultrafina, silkeslena skuggnyanserna i Bathwater Blond (mörkblond/ljusblond) är mångsidiga nog för en mängd blonda och brunetta toner. Blanda de två nyanserna för att skapa din perfekta nyans. Använd sedan det mjuka och följsamma vaxet, med närande aloe vera, bivax och kokos för att skapa en exakt form som håller stråna på plats. Toppskikten av etuiet innehåller skuggorna och vaxet, bottenskiktet innehåller alla verktyg.

gwen stefani urban decay

gwen stefani urban decayUD | Gwen Stefani 24/7 Glide-On Lip Pencil, 185 SEK

Denna krämiga och vattenfasta läppenna i en mängd olika nyanser, som matschar hennes limited-edition läppstift, linjerar och lägger grunden för att hjälpa hennes läppstift att hålla.

Urban Decay’s bästsäljande 24/7-formula appliceras smidigt, förhindrar färgspridning och varar hela dagen. Dra linjer som definierar, fyll sedan dina läppar för att lägga en ultimat grund för läppstift och glans. E-Vitamin, jojobaolja och bomullsfröolja ger näring åt huden och säkerställer en smidig applicering. Kommer i 6 nyanser, varav Plaid är UD-online exclusive.

gwen stefani urban decayUD | Gwen Stefani Lipstick, 190 SEK

Gwen har i ett hett samarbete med Urban Decay tagit fram hennes perfekta nyanser och ideala texturer. Hon har burit varje läppfärg och det är hennes måste-ha nyanser.

Denna kollektion innehåller Urban Decay’s allra första nyans av en finish de har döpt till Mega-Matte – en super-intensiv matt som lägger massa färg i ett skikt. Varje nyans har Urban Decay’s patentskyddade Pigment Infusion System™ – för en super-krämig färg, rik applicering och en överlägsen färgspridning. Kommer i 8 nyanser, varav Phone Call och Plaid är UD-online exclusive.

gwen stefani urban decayJag är verkligen helt förälskad i dessa produkter! Både förpackningarna och produkterna i sig är så himla fina. Bilderna gör de heller ingen rättvisa… Och då produkterna är limited edition är det dags att klicka hem om det är något du är sugen på!

Urban Decay finns att köpa på Kicks.

Skriv en kommentar

19 − sju =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy