Nya spännande märken på eleven.se!

av Malin
9 visningar 4 Minuter läsning

eleven.se har fullständigt sprutat ut nya märken den senaste tiden och deras senaste tillskott är By Terry, Milani Cosmetics och Sweed Lashes. Sweed har jag testat innan och någon produkt från By Terry, men Milani har jag endast sett och hört bra om.

eleven.se by terry

By Terry – Kosmetikens Haute Couture

“Grundpelarna i sminkmärket By Terry är lyx, kreativitet och modernitet. Grundaren Terry de Gunzburg är en ikon i skönhetsbranschen, och sätter personlig prägel på sina produkter och den minimalistiska signaturlooken strålar utav lyster! Efter en lysande karriär som internationell makeupartist och utvecklare för Yves Saint Laurent Beauté startade skönhetsdesignern Terry de Gunzburg det egna märket By Terry 1998. Med hennes längtan efter ett makeupmärke präglat av absolut lyx men med ett personligare tilltal skapade Terry en serie med fokus på texturer och sällsynta, rika färgpigment.”

byterryeleven

Cellularose Brightening CC / Terrybly Rose de Rose / Terrybly Densiliss Concealer

milani cosmetics eleven.se

Milani Cosmetics – “You’ll find yourself in Milani Cosmetics. The very best version of you.”

“Milani Cosmetics är ett färgsprakande Color Cosmetics märke grundat i Los Angeles och den största inspirationen kommer, så som namnet skvallrar en aning om, från det moderika och flärdfulla Milano i Italien. Det Italienska märket är en klass i sig, med nyanser som passar alla och produkter som ger dig det lilla extra.

Milani Cosmetics är certifierat av PETA och “The Leaping Bunny Program” som ett 100% Cruelty Free varumärke, vilket innebär att inga ingredienser eller produkter blir testade på djur. Det finns dessutom ett ökande antal produkter i sortimentet som är 100% Veganska vilket innebär att de är fria från animaliska ingredienser (t.ex. bivax).”

milani cosmetics eleven.se

Milani Color Statement Lipstick / Milani Everyday Eyes / Milani Baked Blush

sweed lashes eleven.se

Sweed – Professional Lashes

“Sweed Lashes är fransarna som tar lösögonfransar till en ny nivå och har ett brett och kvalitativt sortiment som består av tre fantastiska kollektioner i nyanserna svart, brunt och mörkblond. Dessa kollektioner är framtagna av en av Sveriges mest framstående makeup-artister och har ett unikt fäste i genomskinlig bomull vilket gör dem enkla att använda för både proffs och nybörjare. Fransarna är handknutna, av väldigt bra kvalitet och kan användas upp till 10 gånger.”

sweed lashes eleven.seMiss Gabbi / Choco / Dina

Så kul med nya supernischade märken! Alla märken har så himla många fina produkter och det finns verkligen någonting för alla. Har du testat något från märkena? Har du några favoriter du vill tipsa mig om?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer