Lancôme är ett sådant märke som jag känt till väldigt länge, men bara testat någon produkt hit och dit [min nuvarande favoritmascara t ex]. eleven.se har nu tagit in märket, vilket jag tycker är jättekul! Jag tänkte idag dela med mig av vad som står högt upp på min önskelista från märket just nu…

lancome eleven.se

.

Har du testat något från Lancôme? Har du någon favoritprodukt?

4 kommentarer

Alexandra 7 februari, 2016 - 18:37

Min mamma använde alltid Lancômes produkter när jag var barn, så jag får väldigt positiva vibbar av märket. Själv har jag använt bland annat flera av mascarorna, foundation och flera av parfymerna – alla har hållit hög kvalitet.

Svara
Jenny 8 februari, 2016 - 13:29

Bi-facil makeup removern gillar jag!

Svara
Fanny Isaksson 12 februari, 2016 - 20:07

Parfym du visar la vie est belle har länge varit min favorit!!!!

Svara
Varinder 21 februari, 2016 - 01:10

Parfymen la vie est Belle är det bästa som lancome har kommit på, jag tycker även om deras mascara drama.. Är det bästa som jag kunde köpa mig

Svara

Skriv en kommentar

15 − två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy