IsaDora Nail Studio

av Malin
45 visningar

isadora nail studio

#NailStudio – allt du behöver för att fixa vårens fräschaste naglar.

.
Det sägs att 30 % av alla kvinnor som fixar naglarna hemma även använder vårdande produkter för sina naglar. Till en tidig vår, när kylan fortfarande biter i, lanserar IsaDora nagelprodukter som hjälper till att uppnå den perfekta manikyren. Nail Primer, Quick Dry Dropper och Wonder Top Coat är tre nya måsten i badrumsskåpet. En felfri look börjar med vackra händer och fötter!

isadora nail studio

Nail Primer, 85 SEK

Räddaren i nöden! IsaDora primer baslack både jämnar ut, vårdar och förlänger hållbarheten på din manikyr. Finns i två varianter – naturligt och glossy finish. Dessutom supersnyggt att använda ensamt för en naturlig och välvårdad look.

 • Fyller ut ojämnheter i nageln och skapar en jämn och slät yta.
  .
 • Förlänger hållbarheten på nagellack – fungerar som primer genom att skapa en felfri och slät yta på naglarna. Det blir lättare att applicera nagellack, färgen förstärks och lacket flagnar inte.
  .
 • Vårdande ingredienser – innehåller mineraler, E-vitamin och C-vitamin som stärker och skyddar naglarna.

isadora nail studio

Wonder Top Coat, 85 SEK

Vill du ha ett riktigt snabbtorkande topplack med gelfinish som också ger volym? Då måste du spana in nya Wonder Top Coat som  förlänger lackets hållbarhet och ger en högglansig, stark yta med volym – precis som på salong! Superenkel applicering: bara applicera ett lager över torrt nagellack och återapplicera vid behov.

 • Volym – bygger direkt volym på dina naglar med en långvarig högglansig finish.
  .
 • Förlänger hållbarheten på ditt nagellack och torkar snabbt!
  .

.

Quick Dry Dropper, 85 SEK

Väntan på att nagellacket ska torka kan vara oändlig och under tiden är det oftast tusen saker du ska hinna med, som att klia dig på näsan, svara i telefonen eller ta på dig skorna. Resultatet är ofta en halvdan manikyr och nagellack överallt! Tänk om nagellacket hade torkat direkt?  Med nya Quick Dry Dropper är det inga problem att lacka naglarna i sista minuten! En enda droppe torkar ditt nagellack på några sekunder för en felfri finish utan streck från bortsstrån. Formulan innehåller aktiva ingredienser av Vitamin E och Inca Inchi olja som verkar återfuktande och skyddande för nagel och nagelband.

isadora nail studio

Glass Nail File, 79 SEK

Glasnagelfil som är ytterst skonsam mot naglarna. Ger en jämn, mjuk yta samtidigt som den motverkar att nageln splittras. Funkar lika bra på naturliga som konstgjorda naglar.

isadora nail studioIsaDora Nail Studio lanseras vecka 9.

.

Vad tror du om dessa nagelprodukter? Är detta något du skulle vilja testa?

1 kommentar

Discoduckan 8 februari, 2016 - 11:09

Ja! Jag gillar Isadoras lack så både primer och överlack kommer att införskaffas.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy