Apoliva Anti Age Advanced

av Malin
283 visningar

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016När jag var på Daisy Beauty Expo 2016 var Apoteket där och visade upp sin nya hudvårdsserie Apoliva Anti Age Advanced. En serie produkter skapade för den lite mognare huden och består av 4 produkter; Dag- & nattkräm, oljeserum och ögonkräm.

 Apoliva Anti Age Advanced

 Apoliva Anti Age Advanced

 Apoliva Anti Age AdvancedJag tycker att förpackningarna är så fina, så stilrena. Och säljpitchen tilltalar mig som snart är 30, jag har “lite mognare hy”. Plus den hygieniska pumpen på dag- och nattkrämsburkarna – där är det någon som har tänkt till! Då Apoteket är måna om vad som finns i sina produkter ser vi alltså inga cykliska silikoner här.

 Apoliva Anti Age AdvancedApoliva Anti Age Advanced Dagcreme, 179 SEK

En aktiv dagcreme för den lite mognare huden. Algextrakt minskar synligheten av rynkor och linjer och förbättrar hudens fasthet och elasticitet. Sheaolja, sesamolja och provitamin B5 ger huden rikligt med näring medan vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar. SPF 15 skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.

 Apoliva Anti Age AdvancedApoliva Anti Age Advanced Dagcreme, 189 SEK

En rik och återuppbyggande nattcreme för den lite mognare huden. Algextrakt och valnötsextrakt minskar synligheten av rynkor och linjer genom att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Rapsolja, sheasmör och kakaosmör ger huden rikligt med näring medan provitamin B5 vårdar huden. Vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar.

 Apoliva Anti Age AdvancedApoliva Anti Age Advanced Oljeserum, 199 SEK

Oljebaserat ansiktsserum som stödjer återuppbyggnad av den mogna huden. Serumet förstärker effekten av Apoliva Anti Age Advanced dagcreme och nattcreme. Ger extra näring och hjälper den lite mognare huden att återställa sin elasticitet och spänst. Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar. Appliceras under dag- och nattcremen.

 Apoliva Anti Age AdvancedApoliva Anti Age Advanced Oljeserum, 159 SEK

En mild och samtidigt aktiv ögoncreme som stödjer återuppbyggnad, förstärkning och skydd av den mognare huden runt ögonen. Algextrakt minskar synligheten av rynkor, linjer och mörka ringar under ögonen. Provitamin B5 vårdar och mjukgör medan vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar. SPF 15 skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.

 Apoliva Anti Age AdvancedJag har ännu inte hunnit testa dessa då jag haft väldigt känslig hy den senaste tiden, men tanken är att dessa ska testas så fort jag känner att huden är i normaltillstånd igen. Har ibland svårt med parfym i hudvårdsprodukter till ansiktet, men jag är i alla fall jättepepp på att testa dessa då ingredienserna känns väldigt snälla.

.

Apoliva Anti Age Advanced lanseras i slutet på februari och kommer att kunna köpas på Apoteket.

.

Vad tror du? Är detta någonting för dig?

2 kommentarer

Alexandra 3 februari, 2016 - 20:28

Efter att ha läst en hel ingredienslista, kanske. Om de har stoppat i “rätt” grejer :).

Molkan 4 februari, 2016 - 09:16

Hildes Closet har listat all INCI på sin blogg om du vill läsa 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy