Nyhet: Maybelline Brow Drama – Superenkel pictorial

av Malin
27 visningar

maybelline brow drama pomade crayon pictorialMaybelline Brow Drama Pomade Crayon

Ögonbryn fortsätter att ligga i fokus och som jag visade förra veckan har L’Oréal kommit med en ny brynprodukt… och nu även Maybelline. Brow Drama Pomade Crayon är en knubbig brynpenna med krämig konstisens som ska matcha vårens bryntrender. Formulan i pennan ska fungera både som färg och vax. Pennorna kommer i två färger, Medium Brown och Dark Brown.

Maybelline Brow Drama Pomade Crayon lanseras nästa vecka (V. 7) och har ett rek. pris på 89 SEK.

maybelline brow drama pomade crayon pictorial

maybelline brow drama pomade crayon pictorialHar man väldigt breda bryn skulle man kunna applicera pennan precis som den är, eller dels använda den som den är och sedan applicera med en pensel – som jag har gjort här under.

maybelline brow drama pomade crayon pictorial1. Jag har först applicerat pennan i mitten, där mina bryn är som tjockast. Den lägger sig väldigt jämt och fint.

maybelline brow drama pomade crayon pictorial2. Sedan har jag tagit en smalare snedställd pensel för att ta upp produkt på och sedan applicerar på brynsvansen.

maybelline brow drama pomade crayon pictorialMed Brow Drama Pomade Crayon / Helt neutrala bryn

.

Är detta en produkt du kan tänka dig att använda?

.

Du kanske också vill läsa
Brows on fleek? – Uppdaterad ögonbrynsrutin

1 kommentar

Evelina 1 februari, 2016 - 13:22

Jag tror jag kommer hoppa över dessa, har tunna och glesa blonda ögonbryn så för mig känns dessa lite krångligt. Jag har sen någon månad sen hittat abh brow wiz och den funkar perfekt för mig. Men gillar att det kommer fler möjligheter som är billiga och lätta att få tag på.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy