Månadens favoriter: Januari 2016

av Malin
36 visningar 3 Minuter läsning

Den första månaden av det här nya året är nu över och det har gått så himla fort… Men i januari har jag verkligen funderat och t o m. skrivit upp vilka mina favoriter varit [klappar mig själv på axeln].

bliss triple oxygen
Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask, 459 SEK

Den sk. “champagnemasken”, hypad över hela världen… Och jag måste säga att det är även en av favoritmasker! En mask som är en gelé, som sedan blir ett skum på huden. Det härliga är att den liksom bubblar på huden och pirrar. Masken syresätter huden på tre olika sätt, bland annat med två patenterade ingredienser för att snabbt tillsammans med vitamin C ge en återfuktad hud full med energi och lyster. Toppen ♥

best in beauty 2015 molkan concealerNaked Skin Weightless Complete Coverage Concealer, 215 SEK

En concealer med maximal täckning och lång hållbarhet. Den döljer mina mörka ringar, lägger sig inte i mina små rynkor. Urban Decay har laddat Naked Skin Concealer med massvis av hudförbättrande- och vårdande ingredienser. Matrixyl 3000 innehåller rynkförebyggande peptider och japanskt grönt te som fräschar upp huden och minskar synliga fina linjer. Litchiderm™, som kommer från lycheefrukten, skyddar mot uttorkning och natriumhyaluronat som hjälper huden att fånga upp och behålla fukt.

urban decay afterglow 8-hour powder blush fetishUrban Decay Afterglow Blush – Fetish, 265 SEK

Ett matt, silkeslent rouge i gammelrosa färg. Jag kan inte förklara hur fint det är på, kolla bara på min senaste sminkning. Det blir så himla fint på bara, jämt och ändå glowigt på något sätt. Plus att förpackningen är så läcker att jag inte vill lägga undan det!

isadora nude cushion foundationIsaDora Nude Cushion Foundation, 249 SEK

En täckande foundation med lång hållbarhet! Jag är faktiskt förvånad över att jag tycker om denna så mycket som jag gör eftersom jag hade så svårt för Nude Sensation-foundationen som faktiskt är i denna produkt. Appliceringen med den tillhörande svampen är superenkel. Jag tycker att resultatet blir så fint och håller hela dagen.

.

Har du haft några speciella favoriter i januari?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer