L’Oréal Paris Sculpt Brow Artist

av Malin
25 visningar

L'Oréal Paris Sculpt Brow ArtistEn lyxig ögonbrynsgel som ger dig den perfekta möjligheten att skulptera och arbeta dig till fantastiska bryn, precis som du vill ha dem! L’Oréal Paris Sculpt Brow Artist har en praktisk förpackning som du enkelt kan ha med dig överallt.

L'Oréal Paris Sculpt Brow ArtistDu applicerar alltså gelen med den yttersta spetsen för att skulptera brynet och ge det färg och sedan drar igenom borsten i brynstråna. En allt-i-ett-produkt kan man säga. Tyvärr finns bara produkten i färgen Blonde än så länge, men det ska komma minst en mörkare nyans vilket jag ser fram emot – för att jag såg ut som ett skämt när jag använde denna nyans.

L'Oréal Paris Sculpt Brow Artist

L’Oréal Paris Sculpt Brow Artist finns att köpa på bl a. eleven.se för 99 SEK.

.

Vad tror ni? Är detta en ögonbrynsinnovation ni är sugna på att testa?

Skriv en kommentar

19 − sju =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy