Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette

av Malin
10 visningar

Jag har tidigare skrivit om det engelska märket Makeup Revolution. Nu har även NordicFeel tagit in deras produkter. Makeup Revolution gör bra budgetsmink och sortimentet uppdateras med nya produkter regelbundet. Makeup Revolution är ett Cruelty-free varumärke. Detta innebär att inga produkter eller ingredienser har testats på djur.

 Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette

Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette består av 32 pigmentrika ögonskuggor i en mix av skimrande och matta skuggor. Skapa din egna unika look med dessa sagolikt fina nyanser! Paletten innehåller även en spegel för enkel applicering.

 Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette  Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette  Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette  Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette

En superfin palett i helt rätt färger för mig, både neutrala men också några härliga djupare färger. Det finns både glittriga, skimriga och matta skuggor. Men precis som många andra budgetmärken finns det både superkrämiga- och otroligt bra pigmenterade, men också en del bottennapp… som den gröna skuggan GreenStars, den är så jäkla fin i paletten – men blir nästan bara svart på, vilket är jättesynd. Medan andra skuggor glider på som en dröm.

.

Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette finns att köpa på NordicFeel.se för 175 SEK.

 .

Har ni testat något från Makeup Revolution? Eller har du någon favorit från märket?

.

 

produktprover

5 kommentarer

Emma | BeyondBeauty.se 27 januari, 2016 - 12:40

Åh snacka om snygga färger! Föll mig helt i smaken 🙂

The Beauty Highlights 27 januari, 2016 - 16:41

This is a pretty palette.

Ingrid 28 januari, 2016 - 13:03

Jättefina färger, men inte så många matta eller?

Annica - Daretobeyou.se 28 januari, 2016 - 22:40

Jag har använt deras produkter nu i några år.
Brukade ofta köpa via engelska hemsidan men perfekt nu när Nordicfeel säljer. Gillar deras ögonskuggor och läpprodukter. Bra pris!

natalie 29 januari, 2016 - 15:29

@ingrid det finns en palette flawless matte med bara matta också.

makeup revolution säljs även på brallis.se

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy