Escada Agua del Sol

av Malin
64 visningar

escada agua del sol 2016

Escada Agua del Sol för tankarna till härliga sommardagar och påminner om livets goda stunder i solen. Det är en varm och energifylld doft med fruktiga toppnoter av granité, isig hallonsorbet, italienska citrusfrukter och ett stänk av energigivande rosépepparkorn.

Gyllene och sammetslena, gräddiga noter från aprikosnektar i hjärtnoten tillsammans med spröda rosenblad kompletterar den läckra fruktcocktailen med chica feminina toner och gör doften ännu mer beroendeframkallande. En varm sensualitet sprider sig från basnoterna med en lugnande blandning av tonkabönor, sandelträ och vit mysk. Denna harmoni i kombination med aprikosnektar ger en känsla av solkysst, skimrande hud.

Escada Agua del Sol är den 24:e upplagan av Escadas alltid lika populära sommardofter i begränsad upplaga. Med tiden har de blivit riktiga samlarobjekt som trogna fans ivrigt väntar på varje år.

escada agua del sol 2016Jag har hittat min favoritdoft för våren och sommaren! Alltså, den här doften är är precis som att den vore gjord för mig. Jag älskar i princip alla Escadas dofter då jag älskar det här tropiska, fruktiga och godisaktiga tonerna. Denna är inget undantag.

Escada Agua del Sol finns att köpa på bl a. NordicFeel och kostar fr. 395 SEK.

Har ni sniffat på Agua del Sol? Eller låter det som något för dig?

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy