First impression: L’Oréal Paris Superliner Black ‘n’ Sculpt

av Malin
40 visningar 2 Minuter läsning

 

affiliate

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyelinerGrafiska eyeliners och tightlining är två trender vi kommer att få se i skönhetsvärlden framöver. Den här eyelinern är skapad för att kunna göra precis detta. Den lilla kulan längst ut på spetsen ska göra det lättare för att komma åt mellan fransarna, men också för att skapa grafiska linjer och prickar.

L’Oréal Paris Superliner Black ‘n’ Sculpt släpps runt vecka 7.

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

l'oréal paris super liner black'n'sculpt eyeliner

Hur fungerar den i praktiken?

Till en början tyckte jag att den fungerade helt okej, men efter en stunds målande med ett försök till en grafisk eyeliner så blir den torr och glider inte alls speciellt bra. När jag skakar den kommer det hur mycket produkt som helst – överallt. Det finns liksom inget jämt flöde, utan antingen är den jättetorr eller superkladdig.

Jag gillar den då mer att tightlina, men jag föredrar nog hellre en vattenfast khol-liner då den inte täcker jämt utan blir fläckig. Mina ögon börjar också rinna supermycket [båda gångerna jag använt den], vilket inte händer med de andra produkterna i Superliner-familjen. Tyckte att produktidén var rolig till en början… Medan jag nu nästan är förbannad på den.

L'Oréal Paris Superliner Black'n'Sculpt Eyeliner
  • Funktion
  • Konsistens
  • Känsla
  • Pris
0.9

Beskrivning

Med kulformad filtspets för enkel applicering
Forma dina ögon precis som du vill. Den flytande, intensiva eyelinern har en kulformad eyeliner-spets som du lätt skapar den look du önskar med, vare sig det gäller prickar eller sensuella former. Luta eyelinern och gör ett enkelt streck från den inre till den yttre ögonvrån. Teckna ett tjockare streck för en mer dramatisk look.

L’Oréal Paris Superliner Black’n’Sculpt Eyeliner finna att köpa på eleven.se 129 SEK

Vad tror du? Är detta något för dig?

1 kommentar

Louise 24 januari, 2016 - 13:44

Jag håller tyvärr med. Mina ögon rinner också. Den smälter liksom dessutom ner och lägger sig i ögat så att det blir grått i ögat. Har testat flera gånger med samma resultat.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer