Snart deadline – Daisy Beauty Awards 2016

av Malin
25 visningar

årets lippie daisy beauty awards 2016

Just nu pågår juryarbetet för fullt här hemma av Årets Lippie i Daisy Beauty Awards 2016. Jag testar och funderar, skriver och tar bort. Ja ni vet.. Så jag tänkte att ni kunde få kika igenom finalisterna.

årets lippie daisy beauty awards 2016

bareMinerals Pop of Passion, Lumene True Passion Lip Color, Urban Decay Matte Revolution Lipstick, Clinique Pop Lip Colour and Primer, IsaDora Twist-Up Matt Lips

årets lippie daisy beauty awards 2016bareMinerals Pop of Passion, 225 SEK

bareMinerals Pop of Passion Lip Oil-Balm, ett oljerikt läppbalsam som återfuktar, ger näring och erbjuder en fantastisk färg. Dess behagliga formula ger en ljuvlig nyans och glider enkelt på dina läppar, för att du snabbt ska kunna fräscha upp vilken look som helst!

årets lippie daisy beauty awards 2016Lumene True Passion Lip Color, 149 SEK

Ett nytt krämigt läppstift för en intensiv och hållbar färg. True Passion Lip Color är en hybridprodukt mellan läppstift och läppglans som ger återfuktning och glans på läpparna och en mjuk känsla.True Passion Lip Color har en pigmentrik färg som definierar läpparna och med den lättarbetade applikatorn är det enkelt och smidigt att applicera färgen.

årets lippie daisy beauty awards 2016Urban Decay Matte Revolution Lipstick, 190 SEK

Utsätt inte dig själv för vanliga matta läppstift som känns torra och drar åt sig all fukt från dina läppar. Urban Decays krämiga, icke-uttorkande läppstift Matte Revolution känns fantastiskt, samtidigt som det ger en riktigt matt och sammetslen effekt. Med det otroligt höga pigmentinnehållet får du massor av färg i ett enda svep. Välj fritt mellan nio helt nya nyanser, från neutrala till klara eller djupa, mörka färger.

årets lippie daisy beauty awards 2016Clinique Pop Lip Colour and Primer, 235 SEK

Pop Lip Colour and Primer har en lyxig, men ändå en lätt formula som ger en fyllig färg med en utjämnande primer. Pop Lip Colour and Primer är lätt att applicera på läpparna och ger en modern, silkesmjuk finish. Färgerna förblir vackra och den håller läpparna behagligt återfuktade i 8 timmar.

årets lippie daisy beauty awards 2016IsaDora Twist-Up Matt Lips, 129 SEK

IsaDora Twist-Up Matt Lips ger en silkeslen, matt look på dina läppar med en härlig nyans. Dessa läppennor ger en satinmjuk känsla, och dess krämiga konsistens glider enkelt och lätt på dina läppar. Nyanserna är intensiva och håller länge, och den specialformade toppen gör det enkelt att med ett precist resultat applicera.

årets lippie daisy beauty awards 2016Jag får inte säga vad jag tycker om produkterna än, utan vinnarna ser du i Daisy Beauty 2+3/2016 som finns i butik i slutet av februari och efter det kommer jag att publicera vad jag tycker om produkterna.

.

Har du testat någon av dessa lippies?

2 kommentarer

Emma | BeyondBeauty.se 18 januari, 2016 - 18:25

Oh vad spännande! Ska bli kul att se vilken som vinner, väldans bra finalister! Har faktiskt inte testat någon men är supernyfiken på både True Passion Lip Color och Isadora Twist-Up Matt Lips!

Ida - spindelsven 18 januari, 2016 - 19:17

Jag äääälskar pop of passion, så himla bra “slänga på i farten”-produkt eller om man är clueless på vad man ska va på läpparna!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy