L’Oréal hakar på cushion-trenden – Nude Magique Cushion

av Malin
63 visningar

l'oréal paris nude magique cushion foundationDenna vecka lanserar L’Oréal Paris sin version av de stora sminktrenderna just nu, Cushion foundation. Nude Magique Cushion Foundation är en ultralätt formula som tar fram hudens naturliga lyster som återfuktar och lätt kan byggas upp till önskad täckning.

l'oréal paris nude magique cushion foundationL’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation kommer i 4 färger;
01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla & 11 Golden Amber.

l'oréal paris nude magique cushion foundation

l'oréal paris nude magique cushion foundationJag blev sminkad med den här foundationen på DB Expo i helgen och den gav en sån fin lyster till huden och jag kände mig fräsch hela dagen trots minimalt med puder vilket är väldigt ovanligt för mig då jag har kombinerad hy. Jag ska fortsätta använda den och se om jag får samma effekt hemma.

Nude Magique Cushion Foundation ska finnas i butik nu och kostar 199 SEK.

.

Vad tror ni om denna? Och vad tycker ni om Cushiontrenden?

____________________________________________

Följ Molkan i sociala medier
Facebook + Instagram + YouTube + Bloglovin’ + Pinterest

4 kommentarer

Discoduckan 15 januari, 2016 - 13:23

Få nyanser att välja mellan. För en med gul dragning och absolut inte så ljus hy, är det 03 Vanilla som gäller då tro?

Molkan 15 januari, 2016 - 17:57

Alltså jag tror att man får gå till en butik och testa. 01 är på håret för mig och jag är väldigt ljus, men blir väldigt brun på sommaren så då tror jag att 03 passar mig. Vågar inte säga något

Maria 20 januari, 2016 - 11:19

Hej! Är denna foundation en europeisk version av Loreal lumi cushion som finns i USA? 🙂

Molkan 20 januari, 2016 - 15:43

Hej,

Ja precis. Dessa nyanser är mer anpassade för oss européer, men det är samma foundation 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy