Håll koll på 2016 med DV’s snygga almanacka!

av Malin
0 kommentar 15 visningar

damernas värld almanacka kalender 2016När jag var i Stockholm i december och var på mingelkväll med Damernas Värld fick jag en superfin almanacka i julklapp. Jag älskar ordning och reda, både privat och till jobb, så denna får bli min privata då jag i höstas köpte en till bloggen.

Det roliga med just denna är att vid varje månadsskifte innehåller den tips i kategorierna mode och skönhet samt ett nytt citat varje vecka. Helt i min smak!

damernas värld almanacka kalender 2016 ”Håll koll på allt som händer 2016 med Damernas Världs snygga kalender. Här får du alla tips du behöver under året – hur du fixar finaste vårhuden, blir sommarsnygg från topp till tå, vårdar dina accessoarer på rätt sätt, hur du uppdaterar höstgarderoben med några enkla steg, lägger vinterns vackraste make-up och mycket mer! Kalendern har en vecka per uppslag med timindelning mellan 08-18 samt plats för anteckningar.”

damernas värld almanacka kalender 2016damernas värld almanacka kalender 2016damernas värld almanacka kalender 2016 damernas värld almanacka kalender 2016Vill du köpa din egen DV-kalender kan du göra det i deras shop för 139 SEK.

.

Detta är inte reklam, utan jag skriver om denna på eget initiativ eftersom jag verkligen gillar den. Anonnser, reklam och samarbeten märks alltid ut här på bloggen. Du kan läsa mer om min Policy här.

____________________________________________

Följ Molkan i sociala medier
Facebook + Instagram + YouTube + Bloglovin’ + Pinterest

Skriv en kommentar

15 − fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy