Daisy Beauty Expo 2016

av Malin
18 visningar

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016

Idag åker jag till Stockholm för att i morgon befinna mig på det underbara Tändstickspalatset där Daisy Beauty Expo 2016 kommer att hållas. Jag var där förra året och det var en total succé. Jag lärde mig så mycket och fick träffa så många härliga människor (läs: beautybloggare, journalister och varumärken). Den här gången är vi hela 96 personer som osat, jag är så pepp!

Vill du se hela gästlistan? Kika då in hos Kicki.

Hoppas att vi ses!

.

Här kan du läsa om vad som hände på Daisy Beauty Expo förra året.

1 kommentar

Emma | BeyondBeauty.se 8 januari, 2016 - 23:01

Iiiiih! Vi ses imorgon!!

Svara

Skriv en kommentar

sexton − 7 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy